Sony Entertainment Network Playstation 3

Pääartikkeli: PlayStation Network -katkos. Toggle navigation. Verkkoon pääsee langallisesti Ethernet -portin ja suurimmassa osassa malleja langattomasti WLANin kautta. Ohjain on aluevapaa, joten kaikkia ohjaimia voi käyttää muiden alueiden konsolien kanssa. Luokat : Sonyn pelikonsolit Vuoden tekniikka.

PlayStation Network

Lisätietoja saat alueesi teknisestä tuesta. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Ensimmäisen merkit tulee olla kirjain. Edessä on lisäksi neljä LED -merkkivaloa, joita käytetään ilmaisemaan, onko ohjain yhteydessä keskusyksikköön. Kirjautumistunnuksesi sähköpostiosoite ja salasanasi eivät OLE julkisesti esillä.

sony entertainment network playstation 3

Lisää sisältöä

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista. PlayStation®Networkin ja PlayStation Storen käyttöä säätelevät käyttöehdot ja ikä- ja kielirajoitukset. Monet alkuperäisen PlayStation 3 -konsolimallin omistajista havaitsivat 1. PlayStation 3:n versio Sonyn XrossMediaBarista sisältää yhdeksän valikkoa, joiden alta löytyvät konsolin kaikki toiminnot. Vuonna on julkaistu gigatavun versio.

tunturi fatbike prisma

PS3™ | Sisään- ja uloskirjautuminen

Kun olet lunastanut koodin, olet oikeutettu lataamaan pelin digitaalisen PS4-version alennettuun hintaan. Siinä on Gt kiintolevy, se sisältää lähes samat ominaisuudet kuin aiempi mallisto, vain tuki kolmannen osapuolen käyttöjärjestelmän asentamiseksi puuttuu. Linuxin avulla voi asentaa Windows XP- tai Vista -käyttöjärjestelmän, mutta Windows-pohjaiset käyttöjärjestelmät ovat kuitenkin käytännössä käyttökelvottomia. Katso pelikohtaiset kampanjarajoitukset. PlayStation 3:n ja PSP:n osalta virtuaaliset ovet sulkeutuvat tänä vuonna lopullisesti 2.

PlayStation 3 – Wikipedia

Pelikonsolista julkaistiin Euroopassa aluksi vain kalliimpi, 60 Gt kiintolevyllä varustettu malli. Suomessa Kuluttajariitalautakunta suositti, että Sonyn tulisi maksaa yhdessä myyjän kanssa kuluttajille korvausta menetetystä toiminnallisuudesta. Kuponkikoodeihin sovelletaan käyttöehtoja. Takaisin PlayStation. Tämän seurauksena Sony Computer Entertainmentin peliosasto ilmoittikin, että heidän maaliskuussa päättyneen tilivuotensa tulos oli ,3 miljardia jeniä 1,97 miljardia dollaria tappiolla.