Sony Bravia X93j

A90J —television saumaton ja hienostunut kehyksetön design vähentää sony bravia x93j, jotta voit keskittyä tärkeimpään — kuvaan. Hae äänikomennolla nopeasti se, mitä haluat katsoa. Nopeat panoraamakuvat eivät OLE tälle mallille mikään ongelma, ja terävyys säilyy hyvänä. Kaikki katsomasi tuntuu todelliselta huippuluokan kontrastin ansiosta. Näet värit luonnollisina ja kauniina ihmissilmälle. Motionflow-tekniikka pitää liikkeen selkeänä ja sulavana myös nopeissa urheilu- ja toiminta-kohtauksissa. Available titles are subject to change without prior notice.

Sony Bravia XR-55X93J 55″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Hyödynnä sony bravia x93j nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. Kuvassa A80J. SäästäCognitive Processor XR takaa laajan värivalikoiman ainutlaatuiseen näyttöömme ja mahdollistaa tosimaailman värinyanssien toistamisen. Nopeat panoraamakuvat eivät Object Linking and Embedding tälle mallille mikään ongelma, ja terävyys säilyy hyvänä. Lisää ostoskoriin. Cognitive Processor XR analysoi elementtejä ristiin ja samanaikaisesti ihmisaivojen tapaan.

sony bravia x93j

Tuote-esittely

X90J jää kuitenkin yhdessä asiassa jälkeen Samsungiin ja LG:hen verrattuna: mustan määrä. XR 4K -skaalauksella nautit viihteestä lähes 4K-tarkkuudella sisällöstä tai lähteestä riippumatta. Hinta: Verkkosivusto. Näin keräämme tuotearvosteluja. Syvemmät mustan sävyt Cognitive Processor XR analysoi tietoja ristiin ja tuottaa aidot värit ja syvyyden tarkentamalla ihmissilmän tavoin. Äärimmäisen ohut ja tyylikäs design A90J —television saumaton ja hienostunut kehyksetön design vähentää häiriötekijöitä, jotta voit keskittyä tärkeimpään — kuvaan.

rantamuoti 2021

TESTISSÄ: Sony X90J (XRX90J) – Luotettava kenttäpelaaja

Nauti viihteestä uudella tavalla, kun ääni ja kuva ovat täydellisessä harmoniassa. Hae äänikomennolla nopeasti se, mitä haluat katsoa. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Plussaa nopeasta ja käyttäjäystävällisestä Android-TV:stä. All Rights Reserved.

Sonyn kuvapaneelissa on vahva, suora ledtaustavalaistus, jonka ansiosta television katselu päivänvalossakin on mukavaa. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Jätä kommentti Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Available titles are subject to change without prior notice. Sony tunnetaankin erinomaisesta kuvankäsittelystään ja etenkin liikkeidentoiston suhteen — eikä tuota pettymystä nytkään.