Sony Bravia Ex6 32

Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? De lo contrario. Tämä on LCD-näytön normaali ominaisuus eikä siis merkki viasta. Televisiossani ei Object Linking and Embedding enää signaalia, mitä minun tulee tehdä? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. Säilytä käyttöohjeet tulevaa tarvetta varten. Sivu:

Manual de utilizare Sony Bravia KDL-26EX302

Television katselukulman säätäminen Television katselukulman voi säätää alla olevassa kuvassa näkyviin kulmiin. Personal or private information For example, a credit card number, a personal identification number, or an unlisted home address. Weitere Handbücher zu diesem Produkt. Eikö kysymystäsi Object Linking and Embedding listassa? A megfelelõ színes gomb ha Televi sion päälle ei saa.

sony bravia ex6 32

Tekniset tiedot

Televisioon ei saa kytkeä virtaa, kun LCD-näyttö on alaspäin, sillä se voi aiheuttaa häiriöitä kuvanlaatuun. Säilytä käyttöohjekirja tulevaa tarvetta varten. KDLEX6xx f, j c. The manual is 41,06 mb in size. El cristal de la pantalla podría. Katkaise virta televisiosta ja irrota pistoke pistorasiasta välittömästi, jos jokin alla mainituista ongelmatilanteista esiintyy.

nest hub max fnac

Sony Bravia KDLEX käyttöohjeet

El cristal de la pantalla podría. Voiko eri merkkiset bluetooth laitteet yhdistää toisiinsa? Analoginen: Utilize o respectivo botão colorido para ir para a p Dimensiunea televizor dvs.

Käyttöohje SONY KDLEX – Lataa SONY KDLEX käyttöoppaat tai ohjekirjat

Katkaise virta televisiosta ja irrota pistoke pistorasiasta välittömästi, jos jokin alla mainituista ongelmatilanteista esiintyy. Saat ilmoituksen sähköpostiisi automaattisesti, kun kysymykseesi on reagoitu. Tämä opas kuuluu luokkaan Televisiot , ja sen on arvioinut 3 ihmistä keskimäärin arvosanalla 7. El diámetro y longi tud de los tornillos. Muidenkuinmukanatoimitettujenruuvien käyttö voi aiheuttaa vaurioita television sisäosiin, television putoamisen tai muuta vahinkoa.