Sony Bose

Bosen ylisanat kalpenevat Sony WHXM4 :n noin 30 tunnin akkukeston rinnalla, minkä lisäksi lukema pomppaa jopa 38 tuntiin ilman aktiivista vastamelutoimintoa. Jos sisäänrakennettu Tile-seuranta, design sony bose priimaluokan materiaalit miellyttävät, Momentum 3 Wireless tarjoaa paljon hyvää. Lue arvostelu: Sennheiser Momentum True Wireless 2. Haluat uusimmat ominaisuudet Bose saattaa paikata joitakin ominaisuuspuutteita myöhemmällä päivityksellä, mutta tällä hetkellä vastamelutoiminnon voimakkuuden sekä taajuuskorjaimen puuttuminen ovat valitettavia miinuksia. Vastetaajuus: 20 Hz – 20 kHz. Tämä viestiketju on lukittu. Tämän saman tekee kahdella sony bose ja yhdellä läppärillä.

Vastamelukuulokkeiden yhdistämisessä ongelmia.

Älä osta, koska – Kilpailijoita kalliimpi. Siten ne tekevät musiikinkuuntelusta sony bose kuin perinteisemmillä kuulokkeillajoskin näistäkin löytyy erinomaiset vastameluttomat vaihtoehdot. Jos sisäänrakennettu Tile-seuranta, muotoilu ja priimaluokan materiaalit miellyttävät, Momentum 3 Wireless tarjoaa paljon hyvää. Kaapelin pituus: 1,2 metriä. Kaiutinelementit:. Älä osta, koska – Ei vesisuojaa.

sony bose

Kysymyksen tiedot

Koti Arvostelut Kuva ja ääni. Painonpudotus on vaatinut muovin käyttöä rakenteessa, mutta sanka sekä saranat ovat edelleen metallia. Siten Sonyn uutukaiset ovat meidän valintamme tämän hetken parhaiksi langattomiksi nappikuulokkeiksi. Valmistajalle tyypillinen helppokäyttöisyys sekä käyttömukavuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille. Äänentoisto on niin ikään todella hyvä ja tarjoaa erinomaisen selkeyden, mutta jää basson osalta Sonyn varjoon.

xbox windows

Parhaat vastamelukuulokkeet – Sony, Bose, Sennheiser

Langaton kantama:. Lue arvostelu: Bose Noise Cancelling Headphones Kustomoitava vastamelutoiminto on niin ikään hyvä, mutta ei yllä listan yläpäässä olevien kuulokkeiden tasolle. Vaikka tässä mallissa ei Object Linking and Embedding kaikkia mahdollisia herkkuja, kuulokkeet on varta vasten suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen äänenlaatu vastamelukuulokkeissa. Käytännössä molemmat mallit tarjoavat erinomaisen akkukeston; Sony vain vetää pidemmän korren. Käytännössä hintalappu asettaa Bosen mallin rinnakkain Sony WHXM4 :n kanssa taistelussa parhaiden vastamelukuulokkeiden valtikasta. Samalla sony bose jää kuitenkin vuonna ilmestyneen Bose NCn varjoon, sillä taajuuskorjaimen sony bose vastamelutoiminnon voimakkuuden säätämisen puuttuminen saa QCn kalpenemaan huippumallin rinnalla.

Tekniikan Maailma

Et kuitenkaan valitse väärin, vaikka nappaisisit itsellesi Bosen kaatimet, sillä ne näyttävät upeilta, kuulostavat erinomaisilta ja niissä on ilmiömäinen vastamelutoiminto. Lähes kaikilla mahdollisilla mittapuilla mitattuna Sony WHXM4 on erinomainen kuuloke, joka tarjoaa sen mitä lupaa ja enemmän, kiitos erinomaisen vastamelutoiminnon ja huipputason koodekkituen. Onneksi Bose QC45 saa lisäpuhtia todella nopeasti. Alexan ja Google Assistantin käyttö onnistuu puhelimesta pitämällä pohjassa toistopainiketta. Impedanssi: 47 ohmia.