Sony Bluetooth Speaker

Sisältää johdot. Suosituksemme sinulle. Näitä haetaan nyt:. Voit kytkeä mikrofonin tai yhdistää tuloon kitarasi, ja käyttää voimakasta bluetooth-kaiutinta vahvistimena. Voitte kaikki toistaa musiikkia omista musiikkikirjastoistanne, jolloin käytössä on laaja kappalevalikoima. Integroitu kortinlukija.

Sony SRS-XB33 bluetooth speaker Black

Apu ja tuki. Multitronic Seinäjoki Arvioitu toimitus: Kirjaudu sisään. Kiinteä mikrofoni. Suosituksemme sinulle.

sony bluetooth speaker

Sony SRS-XG500 -bluetooth-kaiutin

Akun latausaika. Kaikki Sony-tuotteet. Käänsin tämän tekstin, siistiä eikö? Virtalähteen malli. Kaksi passiivisäteilijää yhdessä täyden valikoiman kaiuttimien kanssa parant… Lue lisää. Näitä ostetaan nyt:.

naisten ajotakki

Sony SRS-XB33 bluetooth speaker Black, halvin hinta 89€

Tilaa uutiskirje. Kaksi passiivisäteilijää yhdessä täyden valikoiman kaiuttimien kanssa parant… Lue lisää. IPluokituksen ansiosta se on sony bluetooth speaker ja pölytiivis, joten voit ottaa sen huoletta mukaasi mihin tahansa. Mikrofonin suuntatyyppi. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Kaksi passiivisäteilijää yhdessä täyden valikoiman kaiuttimien kanssa parantavat matalaäänisiä ääniä ja lisäävät bassoa.

Sony SRS-XG X-Series Wireless Speaker | Telia

Lue lisää Tuotekuvaus. Apu ja tuki. Kaikki Sony-tuotteet. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Aukioloajat Tänään: – Tänään. Rakastatko karaokea tai kitaransoittoa?