Sony A9 2

Liitettävyyttä on parannettu. Kameraan kiinnitettävät. Käyttäjä voi kiertää ja muokata tarkennusaluetta Uuden asetuksen ansiosta tarkennusaluetta voi kiertää kuvan ylemmän, alemman, vasemman ja oikean reunan kautta. Kuvakaappaus Kyllä. Kehys 20x25cm. Tämä takaa mahdollisimman terävän kuvan ilman aliasointivirheitä. Beauty Dish.

Sony A9 mk II runko

Elektronisen sulkimen ansiosta sony a9 2 ei tummu kuvien välillä, joten kohteen liikettä voidaan seurata samalla koko ajan. Reaaliaikainen seurantatekniikka käyttää tekoälyä liikkuvien sony a9 2 tunnistamiseen kaikesta kuvakennoon saapuvasta tiedosta. Hyväksy kaikki Hyväksy vain välttämättömät evästeet. A9 II kuvaa myös erinomaista videota: 6K-ylinäytteistettyyn 4K-videokuvaan käytetään koko full frame -kennon leveys. Näin löydät sopivan tarkennusalueen esimerkiksi urheilukuvauksessa, jossa kohde liikkuu usein kuvan poikki. Kehys 13x18cm. Huhut ovat levinneet siitä, että uusi Sony A9 Mark II oli matkalla, kaikenlaisilla spekulaatioilla siitä, mitä se voisi tehdä, ja se yhtäkkiä putosi vain vähän tai ei lainkaan.

sony a9 2

Tuote-esittelyjärjestelmä

Kampanja-edun voi yhdistää muiden kampanjoiden kanssa. Olympus varaosat. Kehys 30x40cm. Toimintoryhmiä voi määrittää erikseen valokuville ja videoille. Unohdin salasanani. Huippunopea BIONZ X -kuvaprosessori Kameran kuvankäsittelyalgoritmit edustavat uusinta sukupolvea, minkä ansiosta luonnolliset sävyt ovat entistäkin korkeatasoisempia ja jatkuvan kuvauksen automaattinen valkotasapainon viritys (tietotekniikka) on vakaampaa. Järjestelmäkamerat Sony A7s mk II runko.

peltonen karvapohjasuksi

Sony a9 II järjestelmäkamera – Studiovarustamo

Parannettu automaattitarkennus videokuvauksessa Kuvattaessa 4K-videoita kamera takaa nopean ja tarkan seurannan säädettävän seurannan herkkyyden avulla. Huippunopea BIONZ X -kuvaprosessori Kameran kuvankäsittelyalgoritmit edustavat uusinta sukupolvea, minkä ansiosta luonnolliset sävyt ovat entistäkin korkeatasoisempia ja jatkuvan kuvauksen automaattinen sony a9 2 viritys (tietotekniikka) on vakaampaa. Sony Remote Camera Tool 2. Aikaisempi Sony A9 jää vielä normaalisti valikoimiin. Paras, ammattikäyttöön suunniteltu kamera Sony A9 II, jonka ällistyttävä nopeus muutti urheilu-ja uutiskuvauksen täysin!

Sony A9 II -järjestelmäkamera | Fotonordic

Runkoon integroitu viisiakselinen kuvanvakautus Kameran sisäinen hienosäädetty viisiakselinen kuvanvakautusjärjestelmä korjaa kameran tärähdysten aiheuttamaa epätarkkuutta käsivaraisen kuvauksen aikana. Vauva ja lapsialbumit. Kamera kuvaa 4K-videoita lukien kaikki pikselit pakkaamatta niitä. Objektiivin kantaan on lisätty pehmuste, joka takaa luotettavan käytön haastavissa olosuhteissa. Käytetyt Nikon objektiivit.