Sony A65

Sitä täydentää toimintovalikko, jossa ovat useimmin käytetyt säädöt. Koska videokuvauksessa on käytössä sekä nopea tarkennus että elektroninen etsin, SLT-A65 on video-ominaisuuksiltaan testin paras. Valitettavasti SLT-Assä on edelleen Sonyn sony a65 poikkeava varusteluisti, joka on Sonyn uudemmissa malleissa korvattu tavanomaisella luistilla. Tuotteen väri: Musta. Kuva vaihtuu näytöstä etsimeen ja takaisin joko käsin sony a65 silmä­tunnistimen avulla.

Sony Alpha SLT-A65 tekniset tiedot

Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. Salaman latausaika. Sony on siirtynyt perinteisestä peilikameratekniikasta SLT-tekniikkaan, jossa liikkuvan peilin on korvannut liikkumaton, puoliksi valoa läpäisevä peili. Tämä sivusto ei sony a65 tue vanhoja selainversioita. Kameran toisto. Please contact your account manager at Icecat. Selaimesi pitää päivittää.

sony a65

Sony SLT-A65 Vain runko (ei objektiivia)

Virtalähteen malli. Kameran tiedostojärjestelmä. Löydä kokonainen maailma uusia luovia mahdollisuuksia. Sony on siirtynyt perinteisestä peilikameratekniikasta SLT-tekniikkaan, jossa liikkuvan peilin on korvannut liikkumaton, puoliksi valoa läpäisevä peili. Salaman latausaika.

tunnetuimmat runot

Ilmoitusta ei löytynyt

Loistavia kuvia mistä tahansa sony a65 Ylös tai alas kallistuvalla LCD-näytöllä katselu on mukavaa eri kuvausasennoissa. Näyttön kallistus. Kuvan muokkaus. Upeita Sony a65 Tallenna sulavia ja yksityiskohtaisia Full HD -videoita tarkan vaiheentunnistukseen perustuvan liikkuvien kohteiden automaattitarkennuksen avulla. Kuvien lataaminen kamerasta tietokoneeseen on helppoa ja käy kädenkäänteestä, joko kotona tai kaupassa ja voit muokata niitä ennen tulostamista. Access to this product is restricted.

Tuotetiedot Sony SLT-A65 Vain runko (ei objektiivia) Digikamerat (SLT-A65V)

Panoraama, Muotokuva, Auringonlasku, Maisema. Lue lisää. Liikkuvan JPEG-kuvan kuvataajuus. Kuvatehosteilla käytössäsi on runsaasti vaihtoehtoja, kuten posterisaatio, osittainen väri, retro, high-key, mustavalko ja lelukamera. Koska videokuvauksessa on käytössä sekä nopea tarkennus että elektroninen etsin, SLT-A65 on video-ominaisuuksiltaan testin paras. Salamaohjainten määrä. Product views : This statistic is based on the using ecommerce sites eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc daily downloading this Icecat data-sheet since Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by free Open Icecat users.