Sony 95

Kampanjan eräkoko: 1 kpl. Nosta ilmoitus kärkeen. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Näin keräämme tuotearvosteluja. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus sony 95 huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. XR Surround-tekniikka yhdessä sisäänrakennettujen kaiuttimien kanssa antaa sinulle illuusion, jossa kaiuttimet ovat ympärilläsi ja yläpuolellasi. Miksi tilaisit Telialta?

Sony Bravia XR-75X95J 75″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Saat etua ammunta- urheilu- ja toimintapeleihin HDMI 2. Nauti viihteestä uudella tavalla, kun ääni ja kuva sony 95 täydellisessä harmoniassa. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi sony 95 hanki tämä tuote tarjoushintaan! Sopimusehdot Sulje. Jaa ilmoitus Facebookissa. XR Contrast -tehostuksen ansiosta kirkkaat kohdat ovat entistä kirkkaampia ja tummat tummempia. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

sony 95

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Kun siihen yhdistetään tarkkuutta tuova Full Array LED -paneeli, kuva herää ruudulla eloon täyteläisissä sävyissä. XR Contrast -tehostuksen ansiosta kirkkaat kohdat ovat entistä kirkkaampia ja tummat tummempia. Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 toukokuuta Kunto: – Tuumakoko: -. Energialuokka: E. XR Sound Position Tässä televisiossa on ääntä suuntaavat 2.

poco f2 pro 256

Sony 55″ XH95 4K UHD LED Smart TV KD55XH –

Voit siis olla täysin varma, että sony 95 jopa pienimmät yksityiskohdat. Saat myös 5 elokuvakuponkia, jolla pystyt katsomaan Bravia CORE -palveluun lisättyjä uusimpia elokuvia. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. Telemarkkinoija rikkoo lakia jos ottaa yhteyttä henkilöön, joka on kieltänyt telemarkkinoinnin. Lue lisää.

Sony 65″ 4K Android TV () XR65X95JAEP | Telia

Apu ja tuki. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Säästä , Kaikki katsomasi tuntuu todelliselta huippuluokan kontrastin ansiosta. Tutustu tuotteisiin.