Sony 8k 75

Yleinen äänenlaatu on oikein hyvä ja puhe erottuu selkeästi ja ymmärrettävästi. Ledtaustavalaistus saa valon jakautumaan ruudulla melko tasaisesti. Kuvanlaatu on parhaimpia, jota olemme LCD-televisiosta nähneet. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. Samsung QNA on tosin todella hintava televisio, sillä se on vuoden lippulaivamalli.

Sony Bravia FWD-75Z8HT 75″ 8K (7680×4320) LCD Smart TV

Mallia on nimittäin saatavilla ainoastaan ja tuumaisena, eikä sitä voi asentaa lainkaan seinään. Veitsenterävän 8K LCD -paneelin lisäksi televisiotoiminta on varustettu älykkäällä Cognitive XR -videoprosessorilla ja Googlen uusimmalla käyttöjärjestelmällä. Joonas Pikkarainen opens in sony 8k 75 tab opens in new tab opens in new tab. Voit lisätä asennuspalvelun tilaukseesi kassan toimitustavoissa. Näistä saa kuitenkin maksaa, vaikka markkinoille on alkanut tippua myös kohtuuhintaisia yksilöitä. Sonyn televisiotoiminta ihan sony 8k 75, ja värikkäät kohtaukset toistuvat luonnollisella kirkkaudella ja kontrastilla, joka ei tunnu liioitellulta. Samsung QNA on tosin todella hintava televisiotoiminta, sillä se on vuoden lippulaivamalli.

sony 8k 75

Tuote-esittelyjärjestelmä

Vaikka tästäkin mallista joutuu edelleen pulittamaan paljon, se on silti noin 1 euroa edullisempi kuin vastaava QTS -malli. Sonylla ei edelleenkään voi katsoa YouTuben 8K-videoita, mikä rajoittaa katsottavia sisältöjä roimasti. Samsung ansaitsee listan kärkisijan ylivoimaisen ylöspäinskaalauksen ansiosta, mutta voimme kuitenkin taata, ettei Sony ZH8 petä myöskään 8K:ta haikailevia kuluttajia. Yhtiö julkaisi viime vuonna kolme erilaista 8K QLED -mallia, joten kuluttajat saivat tällä kertaa jopa valita oman 8K-televisionsa suhteen. Älä osta, koska – Kallis kuin mikä. Sony tunnetaan huippumalliensa huippuvarusteluista, eikä Z9J petä tälläkään kertaa: kuvanlaatu on mestarillinen, värintoisto vivahteikasta ja yksityiskohtien määrä häkellyttävä. Tämän vuoden mallilla 4K-sisältöjen toistaminen AV1-koodekilla onnistuu, mutta ironisesti 8K-tuki puuttuu.

matalat jääkaapit

TESTISSÄ: Sony Bravia XRZ9J – Huikea 8K-televisio

Sonyn taustavalaistus tarkoittaa myös sitä, että kirkkaus säilyy tasaisena tilanteesta sony 8k 75, eivätkä varjoisat detaljitkaan huku joukkoon. Kommentit Facebook Twitter Email. Sonyn televisiotoiminta ihan hehkuu, ja värikkäät kohtaukset toistuvat luonnollisella kirkkaudella ja kontrastilla, joka ei tunnu liioitellulta. Myös liikkeidentoisto kuuluu parhaimpiin näkemiimme: Sony toistaa 24 Hz:n elokuvat alkuperäiselle uskollisesti niin, ettei kuva pätki tai töki. Television lisä- ja asennuspalvelut Tälle televisiolle on mahdollista tilata kotiinkuljetus, asennus ja vanhan poisvienti.

Paras 8K-televisiotoiminta valitsimme 4 huippulaadukasta mallia | TechRadar

Tarjolla oleminen 8K-sisältö on edelleen melko vähäistä, minkä lisäksi teknologialle ei tunnu olevan suurta kysyntää valtaosalle kuluttajista. Kuvan kylkiäisenä saa myös yksityiskohtaisimman, tehokkaimman ja kirkkaimman äänen, jonka olemme kuulleet television sisäänrakennetuista kaiuttimista. Muihin kiinnostuksiin lukeutuvat valokuvaus, videotuotanto ja elokuvat, sekä oikeastaan kaikki muu siltä väliltä ja näiden lisäksi. Send this to a friend. Sonyn käyttämä perinteinen ledtaustavalaistus vie nimittäin väkisinkin enemmän tilaa. Sonyn LCD-lippulaiva on massiivinen ilmestys, mutta rakenteen laadussa ei OLE moitittavaa.