Sony 75 Xg95

Testasimme tällä kertaa tuumaisen version, jonka ohjehinta on 4 euroa. Send this to a friend. Ei näytä hdr toimivan sonyn telkkarissa vaikka virallisella appilla toimii. Intensiivinen kirkkaus yhdistettynä hämärästäkin erottuviin yksityiskohtien runsauteen tekevät kuvasta sony 75 xg95, eikä taustavalaistus vuoda sirovaloa kuvaan. Kontrasti on huipussaan ja viihde-elämyksille ei OLE rajoituksia!

Testissä Sony 75XG9505 -televisiotoiminta: Kirkkautta & kontrastia

Budjettia olisi n. Värintoisto on niin ikään erittäin hyvää. Ylös Bottom. Jos katselukulma ei Object Linking and Embedding ongelma, niin tuo 65″ XG on kontrastiltaan sony 75 xg95 parempi kuin isommat 75 ja 85″ mallit. Ellei jollain tuurillaan mainitut B9s tai C9 65″ tippuisi esimerkiksi vuoden vaihteen jälkeen tonniin jossain kampanjassa – onkohan ihan toiveajattelua?

sony 75 xg95

Kärkiluokan kuvaa

Näkymä tarjoaa myös suosituksia katselutottumustesi mukaan. Viimeksi muokattu: Kontrasti Värintoisto Tehoton heijastussuodin. Kuvassa on sitä jotakin, joka saa adrenaliinin sykkimään. Audun Hage Julkaistu Uutisia lyhyesti.

samsung galaxy s20 fe navy

TESTISSÄ: Sony KDXG – Sonyn paras LCD tykittää adrenaliinia

ProPatria Myös kuvaprosessori on edullisemmissa malleissa vaatimattomampi. Edellinen 1 … Siirry sivulle. Electron XGmallin alapuolelle Sonyn mallistossa sijoittuvissa edullisemmissa malleissa ei Object Linking and Embedding kaikkia samoja ominaisuuksia, kuten valosensoria tai dynaamisen alueen laajennusmahdollisuutta. Suunnittelen ensimmäisen 4K-telkkarin ostoa.

Yleinen TV:n hankinta- & säätöketju | Page | TechBBS

Voi mennä vähän ylikin. Alkuperäisen viestin vaihtoehdoista XG Tännekin toi matkahuolto tänään 65″ xg For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Pieni taustatyö kannattaa tehdä ennen ostoa.