Sony 65 Xr

Käyttöehdot Palaute. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Jos rakastat pelaamista, BRAVIA XR:n kuva- ja sony 65 xr tarjoavat upean kokemuksen kaikilla väreillä, kontrastilla ja kirkkaudella, jotka pelisi ansaitsevat, sekä uskomattomalla, mukaansatempaavalla äänellä, joka kuljettaa sinut toiseen maailmaan. Nauti viihteestä uudella tavalla, kun ääni ja kuva ovat täydellisessä harmoniassa.

Sony XR-65A90J 65″ 4K Ultra HD OLED Google TV

Toimitusaika 2 päivää. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Lisää sekä Elektroninen kauppa. Viihde ja elektroniikka. Sonyn lisätakuu pitää rekisteröidä Sonyn verkkosivuilla.

sony 65 xr

Sony 65″ 4K OLED Google TV (2021) – XR65A90JAEP

Saat myös 10 elokuvakuponkia, jolla pystyt katsomaan Bravia CORE -palveluun lisättyjä uusimpia elokuvia. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Säästä , Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Näyttö Laajamittainen kuvanlaadun optimointi Full Array LED -näytön kanssa XR Picture -teknologia luo laajan valikoiman luonnollisen kauniita värejä, selkeät yksityiskohdat sekä tarkat liikkeet — motoriikka. Halvin: Elektroninen kauppa. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

ritual of karma refill

Sony 65″ 4K OLED Google TV () XR65A90JAEP | Telia

Veikon Kone. Löydä edullisimmat hinnat. Tasapainoskootteri hoverboard. Lue 30 tuotearvostelua Lue 30 tuotearvostelua. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu.

Sony XRA90J (65″) OLED-televisio, hinta €

Sonyn lisätakuu pitää rekisteröidä Sonyn verkkosivuilla. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Energialuokka: G. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Älykäs Cognitive Processor XR vie kuvan ja äänen uudelle tasolle.