Sony 4 Slim

Pidä pelit ja appsit järjestyksessä ja jaa niitä kavereiden kanssa uudessa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. PS4-järjestelmä keskittyy sony 4 slim ja yhdistää ennennäkemättömän sisällön, mukaansatempaavan pelikokemuksen, parhaat digitaaliset viihdesovellukset ja vain PlayStationille saatavana olevan sisällön. Julkaisupäivä USB 3.

Sony PlayStation 4 Slim 500GB

Microsoft Windows sony 4 slim Home, suomenkielinen. Yksilöity sisältöPS4-järjestelmä oppii tekemistäsi valinnoista. Lopputuloksena saadaan uusia pelejä ennennäkemättömän laadukkaalla ulkoasulla ja mukaansatempaavalla pelimekaniikalla. Gaikain tekniikan ansiosta voit kokeilla heti minkä tahansa sinua kiinnostavan pelin osia PlayStation Storessa. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

sony 4 slim

Tuote-esittely

Hinta 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Käyttölämpötila T-T 5 – 35 °C. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Pidä pelit ja appsit järjestyksessä ja jaa niitä kavereiden kanssa uudessa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

royal canin bulldog junior

Sony PlayStation 4 Slim GB – Tuotetiedot |

Uudistunut ja entistä ohuempi PS4 Sony 4 slim henkeäsalpaavan teräväpiirron uskomattoman elävät värit. Pelit ja laitteet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Hanki liittolaisia, tasaa tilit ja pelaa ystävien ja kilpakumppanien kanssa verkossa suosikkipeliesi online-tiloissa — vain PlayStation Plus -palvelussa. Bluetooth Kyllä. Viihde ja elektroniikka. Halvin: Telia Finland.

Sony PlayStation 4 (PS4) 1 TB Slim netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Topfield CRC, digiboksi. PS4-järjestelmä keskittyy pelaajaan sekä parhaiden pelien ja mukaansatempaavien kokemusten tarjoamiseen. DualShock 4-ohjaimen uudet innovaatiot tarjoavat entistä mukaansatempaavampia pelikokemuksia. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Viihdesovelluksista saat kaikki parhaat sarjafilmit, elokuvat ja paljon muuta. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.