Sony 28f20

Katso lisää. Fuji GFX-kesäkampanja Nikon kesäkampanja Vain korttimaksumahdollisuus! Kamerat ja kuvausvälineet. Etusivu Kamerat ja kuvausvälineet Kameroiden objektiivit. Ota yhteyttä Fotonordic Oy Kempeleentie 5 Oulu puhelinpalvelu auki ma-pe klo asiakaspalvelu sony 28f20. Hiljainen toiminta ja stabiilius (vakaus) ovat tärkeitä tekijöitä videoiden kuvaamisessa.

Sony FE 28 mm F2 -laajakulmaobjektiivi

The Store Tietokonekauppa. Sony 28f20 ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Soveltuu vain APS-C lleAutomaattitarkennustoiminnon siirtoAukon ohjauksen siirtoHelppo käsitelläAutomaattinen havaitseminen ja tiedonsiirto objektiivista kameraanKullatut kosketuspinnat varmistavat signaalin siirron¼ Asennus ja varaosat. Objektiivin tarkka, lineaarinen moottori liikuttaa tarkennusmekanismia tasaisesti ja hiljaisesti, ja sisäisen tarkennuksen ansiosta objektiivi ei pitene tarkennettaessa. AE EAN Lisää ostoskoriin.

sony 28f20

Tuote-esittelyjärjestelmä

Edistyksellinen optiikka takaa terävyyden reunoille asti ja kauniin bokeh-sumennuksen. Nimi Hinta Näytä tulokset:. Sisäinen tarkennusmekanismi toimii vakaasti ja hiljaisesti , mistä on hyötyä sekä video- että valokuvauksessa. Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet. Tilaan kpl :.

vileda steam höyrymoppi hinta

Yleisvastavalosuoja Kuminen 49mm

Sony 28f20 korttimaksumahdollisuus! Ota yhteyttä Fotonordic Oy Kempeleentie 5 Oulu puhelinpalvelu auki ma-pe klo asiakaspalvelu fotonordic. Tämä täyden kennokoon objektiivi sopii täydellisesti kompakteihin α7-sarjan runkoihin. Lue lisää. Suosittelemme objektiiviin aina vähintään etulinssiä suojaavaa Protector -suodinta.

Kameroiden objektiivit / – kaikki mitä tarvitset

Kaikilla objektiivin pinnoilla on monikerroksinen pinnoite , joka minimoi taustavalosta aiheutuvat heijastumat ja haamukuvat ja ikuistaa kohteen selkeänä ja hyvän kontrastin kera. Objektiivin ja kuvan tason etäisyyden suurentamiseksi makrokuvauksessaMukana 3 välirengasta 1, 16 ja 21 mmRenkaat voidaan lukita paikoilleen yksittäin tai yhdistääKorkealaatuinen, täysin metallinen The Store Tietokonekauppa. Vain korttimaksumahdollisuus! Saatavuus Turun myymälässä Turun myymälän varasto. Saatavuus Turun myymälässä Turun myymälän varasto. Asennus ja varaosat.