Sonicare Sähköhammasharja

Mine põhisisu juurde. Varsinkin perheen nuorimmille tämä saattaa olla hampaiden riittävän pitkään harjaamiseen innostava juttu, kun kuittauksen työstä saa hymiöllä. Miesten tuoksut. Katso myös. Toimitusaika Hajustettu kosmetiikka. Hammasplakkia pyyhkii hammasharjan harjasten lisäksi myös nestevirta, joka puhdistaa hampaat ja sonicare sähköhammasharja muutaman millimetrin läheisyydessä sonic-sähköhammasharjan harjaksista.

Sähköhammasharja Philips Sonicare Protective Clean 4300 HX6803/04

Anna äänesi kuulua! QuadPacer kertoo, kun olet käyttänyt riittävän ajan suun eri osien puhdistamiseen, ja Smartimer puolestaan ilmoittaa puolestaan, kun suositeltu kokonaisaika on kulunut. Harjakset voivat liikkua suussa edestakaisin kahdessakin suunnassa tai toimia sekä pyörivällä että sykkivällä liikkeellä. Skip to the beginning of the images gallery. Lähetämme sonicare sähköhammasharja tiedot tähän osoitteeseen.

sonicare sähköhammasharja

Because it matters

Siniset harjakset vaalenevat ja muuttuvat valkoisiksi, kun on aika vaihtaa harjaspää. Sunstar GUM on hyvä vaihtoehto ensimmäistä sähköhammasharjaansa hankkivalle ja se sopii myös arkahampaisille ja herkkäikenisille. Harjojen liikkeiden määrä vaihtelee. Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. DiamondClean Suosituin sähköhammasharjamme on nyt entistäkin parempi! Kirkasvalo- ja wake-uplamput.

playstation 120

Sähköhammasharja Philips Sonicare Protective Clean HX/04 |

Paineanturi Ilmoittaa, kun harjaat liian voimakkaasti. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään sonicare sähköhammasharja teksti­viestillä sekä sähkö­postilla. Tiheät ja korkealaatuiset harjakset poistavat jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja. Kokeile niiden lisäksi myös hierontatiloja ikenien kunnon parantamiseen. Poistaa jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja Tiheät ja korkealaatuiset harjakset poistavat jopa 7 sonicare sähköhammasharja enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja.

Sähköhammasharja Philips Sonicare Protective Clean vaaleanpunainen Pamarkista.

Sinun siis ei tarvitse katsella kelloa pitääksesi hampaasi täydellisesti puhtaina. Sonic-tekniikassa hampaita harjataan harjaspään toiminnan perustuessa värähtelyyn, joka työntää vettä ja hammastahnaa hammasväleihin. Sonic-sähköhammasharja lapsille ja aikuisille Hellävarainen teknologia ja helppokäyttöinen hammasharja sopivat kaikille — sekä lapsille että aikuisille. Paineanturi suojaa hampaita ja ikeniä varoittamalla, jos harjaa painetaan liian kovaa. Näytä tuote. Lähtöhinta: Valintojen vaikutus hintaan:.