Sokos Hotel Alexandra Helsinki

Meillä kohtaavat herkulliset ruoat, laadukas viinivalikoima ja persoonallinen palvelu. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän kaudella ja se aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä. Varaa valmiiksi huoneeseen sinua odottamaan muotoutuva viskoelastinen tyyny. Albertin mutkaton tunnelma houkuttelee tuttuja ja tuntemattomia matkaajia uudestaan ja uudestaan. Ystävällisin terveisin, Johanna Vastaanotto.

Sokos Hotel Aleksanteri

Voit jättää arvion enintään 28 päivää majoittumisesi jälkeen. Lemmikin yö hotellissa. Myös syntymäpäivät huomioitiin. Olimme ensimmäistä kertaa Alexandrassa ja olimme kuin kuningaspari. Persoonallinen ja tilava huone, hyvä sänky ja tyynyjä riittävästi. Näytä lisää. Internet-yhteydet Kaikissa huoneissa on maksuton langaton laajakaistayhteys.

sokos hotel alexandra helsinki

Promover la página

Maksamme erotuksen! Hyvän ruoan ja rennon tunnelman lisäksi Papa Albert Jazz Club viihdyttää asiakkaita joka toinen perjantai klo 20 alkaen. Ylitti odotukset ja oli laadukas, menen varmasti uudelleen. Myöhäinen huoneen luovuttaminen. Lasten kanssa Original-hotellissa asiakasomistajan hinnoin Lisävuode vai oma huone? Meillä on yli 70 miljoonaa asiakasarviota, ja ne kaikki ovat todellisten, vahvistettujen majoittujien antamia. Palanpainikkeeksi pullollinen paikallisen panimon olutta.

samsung a8 208

Sokos Hotel Aleksanteri – Helsinki, Finlandia

Viihdepalvelut ja palvelut perheille. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Hotellilla ei myöskään OLE omaa parkkialuetta. Jatka tarjouspyyntöön. Lähimmät lentokentät. Privacy Policy Agreement. Radisson Blu Aleksanteri Hotel, Helsingin huoneissa on taulu-tv ja joko uusrenessanssityylinen tai uusklassinen sisustus.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel, Helsinki, Helsinki – päivitetyt vuoden hinnat

Ergonomisesti muotoiltu tyyny. Katso tarvitsemasi matkustussuositukset. Etukortit Varauskoodit. Valitettavasti jokin meni pieleen. Kylpytossut aikuisille. Viihtyisä ja siisti hotelli kävelymatkan päässä esim. Tilaa kuiva kuohuviini Barone Montalto Organic Brut huoneeseen asiakasomistajahintaan.