Sokerimassalla Koristelu

Jotkut käyttävät myös tomusokeria tai perunajauhoja. Saija-Marian tekemät sokerimassakoristeet ovat erittäin yksityiskohtaisia, kauanko sellaisten valmistamisessa kestää? Lopuksi lisää Butter Vanilla aromi ja 1 rkl kylmää maitoa. Ylioppilasjuhlat lähestyvät ja tsrkoitus olisi tehdä ylioppilaskakkulakki, mutta miten saada sokerimassalippa kiiltäväksi. Sokerimassalla koristelu aina kovettaa jokainen kerros jääkaapissa. Ota toisella kädellä kiinni levyn alareunasta ja venytä sitä ulospäin kakun pinnasta.

Ristiäiskakku – vinkkejä kakun kuorrutukseen sokerimassalla

Ei tämän illan massakaan kivikovaa ollut, sokerimassalla koristelu helposti kaulittavaa eikä pehmeää. Käytä tomusokeria kuorrutteen sokerimassalla koristelu kuitenkin säästeliäästi, jotta pinta ei jää tomusokeriseksi. Tein jokaisen vaatteen käsin muotoiluvälineitä apuna käyttäen ja liimasin kakun pintaan elintarvikeliimalla. Muualla Suomessa grillataan makkaraa, pääkaupunkiseudulla ”salonkikelpoista” vierastarjottavaa — nämä ovat suomalaisten suosikit grilliin. Jotkut käyttävät myös tomusokeria tai perunajauhoja.

sokerimassalla koristelu

Varoa kuivumista!

Kun Kinuskikissa sitten asiaa tehtaan kanssa selvitteli kävi ilmi että tietyissä valmistaminen erissä joissakin paketeissa oli nuppineulankin päätä pienempiä reikiä ja kun sieltä ilmaa sitten pääsi pakettiin sisään ja paketit olivat pitkiäkin aikoja kaupan hyllyllä niin tapahtui vähitellen tällaista massan osittaista kuivahtamista. Tätä li hauska tehdä. Käsittämättömän aidon näköiset ruusut ovat Saija-Marian bravuuri. Paljon olen tuotoksia myös rytännyt ja aloittanut uudestaan. Ehdoton suosikki on kuitenkin langoitetut sokerimassaruusut. Sokerimassa sopii niin kakkujen kuorruttamiseen kuin yksityiskohtaisten koristeidenkin valmistamiseen.

sylvanian families asuntovaunu

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen | Reseptit | Kinuskikissa

Vallitsevat sääolosuhteet varsinkin näin kesällä saattavat toki vaikuttaa kakkujen tekoon varsinkin kermakakkuja tehdessä mutta nyt haluaisin tarkistaa kuitenkin katsoitko vaniljamassan kyljestä parasta ennen päiväyksen? Paina alareuna lopuksi kämmensyrjällä tiiviisti kakkulautasta vasten. Millähän tuon Vanilla aromin voisi korvata tuossa sokerimassalla koristelu Ehdoton suosikki on kuitenkin langoitetut sokerimassaruusut. Myös parvekkeella säilöminen on riskialtista pintaan kertyvän kosteuden takia. Paljon olen tuotoksia myös rytännyt ja aloittanut uudestaan. Toki, jos repeämiä on ollut kakussasi paljon niin sitten kaikkea ei toki peittoon saa ja sokerimassalla koristelu on harmillista.

Ristiäiskakku – vinkkejä kakun kuorrutukseen sokerimassalla | Annin Uunissa

Koristeilla sitten yritin halkeamia peitellä. Muistelen nyt, että massa oli ihanan pehmeää, taipuisaa, eikä ollut vaikeuksia kaulia. Esimerkiksi kuvassa olevan ponin tekemiseen Saija-Marialta menee noin 2, tuntia. Edellinen artikkeli: « Paistettu Mustikkajuustokakku gluteeniton. Ja pieni lisäkakkukin piti kuorruttaa. Se on vähän kuin pullataikinaa, eli sitä pitää oikeasti vaivata.