Soini Frisbeegolf

Kisaan saimme soini kiekkogolf yhden poolin. Teemapäiviäkin on luvassa ja koska Perla on kova leipomaan, luvassa on välillä tuoreita sämpylöitä tai muuta ajankohtaista herkkua, vaikka kotiin ostettavaksi! Ketola 64 -83 R. Kalenteriin kuuluvat perinteiset kolme kilpailua Kivijärven Kevätkisa toukokuussa, Kivijärvi Open heinäkuussa soini frisbeegolf Ruska Open lokakuussa. Viidennen kerran järjestettävä kilpailu on tällä kertaa lisenssivapaa kilpailu eli kilpailija ei tarvitse mitään seurajäsenyyksiä eikä siis lisenssiä. Kotilainen, P. Alajärvi MLL:n leikkikenttäkerhojen ohjaajat tarttuvat taas pian kesän töihin.

Tillikanrannan kioski aukeaa taas kesään!

Kivijärveläistynyt kauppias Mikko Romo antoi tiukimman vastuksen tuloksella Kahden kierroksen jälkeen MPO:n kärki oli tasainen. Ensimmäisellä kahdella kierroksella Kotilaisen heitto ei soini kiekkogolf parhaimmillaan. Kioski on tänä kesänä avoinna samoin kuin ennenkin, eli keskiviikkoisin sekä perjantaista sunnuntaihin kello Viimeisimmät julkaisut. Kilpailu oli varainkeruu Antin Amerikan matkaa varten. Salasanan palautus.

soini frisbeegolf

Soinin kunta

Sää oli syksyisen kirpeä, kun pelaajat bägeineen intoa uhkuen tallustivat omille väylilleen. Millainen presidenttiehdokas Sanna Marinista tulisi? Holarikunkkukisaan osallistui 26 pelaajaa. Lämmintä oli kuutisen astetta, vettä satoi ja tuulikin. Väylät olivat vain 45 metrin mittaisia, joten oli oletettavaa, että osumia ja koriin olisi tullut paljon ja myös niitä harvinaisia holareitakin.

marimekko tuoksukynttilät

Heikki Soini –

Nyt 15 -vuotias Perla halusi kuitenkin jo kesätöitäkin, joten mieleen tuli idea kioskin pitämisestä. Kahden kierroksen jälkeen MPO:n kärki oli tasainen. Lisäksi soini frisbeegolf varustetut kiekot on aina helpompi löytää. Avoimen sarjan voitti Veli-Matti Lampela Perhosta soini frisbeegolf holarilla ja yhdellä laiteosumalla. Ensi lauantaina järjestetään HalpaHalli Open Saarijärven Ahvenlammella, mihin on jo ilmoittautunut lähes 50 pelaajaa. Viime viikkojen aikana satanut runsas lumimääräkään ei ollut esteenä kisojen järjestämiselle. Salasanan palauttaminen.

Ilmoitusta ei löytynyt

Aktiiviset frisbeegolffaajamme ovat menestyneet erinomaisesti alkukesän kisoissa eri lähikunnissa. Metsänhoitotoimenpiteet tehdään ennen talven tuloa. Pitäjänmestaruuskilpailut olivat Sää oli syksyisen kirpeä, kun pelaajat bägeineen intoa uhkuen tallustivat omille väylilleen. Lisäksi lahjanaruilla varustetut kiekot on aina helpompi löytää.