Sohvaperunat Helsinki

Kaksikon laatuaika television ääressä alkaa usein kippistelyllä ja päättyy varsin usein naurun kyyneliin. Muistoissa on myös särkynyt puoli, oluiden kanssa lähikaupassa jonottava tähti. Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Markus yrittää omien sanojensa mukaan harrastaa salilla käymistä, Juha ei edes yritä vaan liikkuu mieluiten fillarilla tai vesijetillä. Valmistaudu Jorma ja Soile katsovat sohvaperunat helsinki keittiössä.

Sohvaperunat

Robert ja Tom istuvat sohvalla. Tämän parivaljakon sohvalla parannetaan maailmaa sekä innostutaan helposti ja kaikesta. Tässä ovat viidennen kauden Sohvaperunat! Etenkin tytöille Armi oli Suomen prinsessa. Haussa tyyppejä, jotka ”eivät erityisesti halua sohvaperunat helsinki Robert rentoutuu television katselun lisäksi museoissa tai golfkentillä.

sohvaperunat helsinki

Tietoa ohjelmista

Kuva: Pyry Pietilainen Pyry Pietiläine. Teemun intohimona on musiikki ja Salli harrastaa lähiöliikuntaa sekä mummovesijumppaa. Puujalkoihin ja toistensa naurattamiseen erikoistuneet sisarukset Salli ja Teemu katselevat mielellään tv-ohjelmia yhdessä. Asko Järvinen ymmärtää, että ilkeiden viestien takana voi olla pelkoa — Toivomus-sarjassa koronan julkisuuteen nostama infektiolääkäri Ira Hammermann tapaa keskustelusarjassa Asko Järvisen Keskustelusarjassa Toivomus En önskan Ira Hammermann tapaa koronan julkisuuteen nostaman Asko Järvisen. Tällainen on Sohvaperunoiden 7.

maxi-cosi 3wayfix

Tällainen on Sohvaperunoiden kokoonpano kaudella 11! | Ohjelmavinkit |

Asta ja Katariina ovat 9. Lisäksi kahdelta edelliseltä kaudelta tutun Hamzan seuraksi liittyy hyvä ystävä Isabella. Sami ja Werner asuvat Paimiossa. Perttu tasoittelee tapansa mukaan myrskyjä ja kyselee välillä myös sohvalla kisailevien koirien mielipidettä asioihin. Syksyn uudet perunat tulevat Oulusta ja Sohvaperunat helsinki.

Sohvaperunat |

Koko aktiivinen ydinperhe mahduttautuu kuitenkin yhä usein yhtä aikaa television äärelle. Kajaanista Etelä-Suomeen elämän perässä päätyneet lapsuudenkaverit Jani ja Simo ovat perheellisiä filosofian ja historian maistereita. Viikon tv-tarjontaa ruotivat jo tutuksi tulleiden sohvaperunoiden lisäksi ystävykset Siva ja Michael , Marjo ja Sari , Hamza ja Mihret sekä isä ja poika Tom ja Robert. Uudet jaksot alkavat Sanna ja Pinja nauravat sohvalla. Tällainen on Sohvaperunoiden kokoonpano kaudella 11! Lue lisää kirjoittajalta Mira Hurmas.