Sohva Istuinkorkeus 50

Marce sohva hieman kaarevalla käsinojalla. Leveys cm ja divan syvyys cm. Valitse mieleisesi kangas mallistostamme. Tuote on tilaustuote. Kotimainen Retro sohva tuo ripauksen lukua. Klassiseen sisustukseen hankitaan yleensä samasta sarjasta 3-istuttava sohva ja 2-istuttava sohva. Loppunut varastosta.

3 istuttavat sohvat

Ilmava näyttävä Divansohva nyt huippuhintaan. On valintasi sitten kangas- tai nahkasohva, laajasta kokovalikoimasta, cm, cm, cm, cm, cm ja cm löytyy varmasti jokaiseen sohva istuinkorkeus 50 sopiva vaihtoehto. Käsinojan leveys 10cm tai 15cm. Selkeälinjainen ja helppokäyttöinen vuodetuoli. Maksat normaalit toimituskulut. Oikeanlainen sohva ei upota liikaa, mutta on pintamateriaaleiltaan miellyttävän pehmeä. Karin sohva cm.

sohva istuinkorkeus 50

Asiakaspalvelu

Sohvat ja nojatuolit. Pohdi, minkä mallinen sohva olisi tilaan paras vaihtoehto ja muista laskea, montako henkeä tarvitsee istumapaikan. Syvyys 84 cm. Leveys cm. Voit valita toimitukselle halutessasi sisäänkannon.

note 21 ultra cena

Alicia sohva 3 istuttava | Huonekaluliike Koti-Siili Oy

Hyväksy Muuta asetuksia. Kangas tai nahkaverhoilulla. Kiinteä verhoilu. Voit valita verhoilun sadoista eri kankaista ja väreistä, juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. LS 90, K 82, Istuinkorkeus Sohva alk. Saatavissa tuoli ja rahi.

Adore 2-istuttava sohva, eri värejä | Lähdesmä

Syvyys 83cm korkeus 80cm. Osta uudet kalusteet kotiisi tai mökille markkinahinnoin. Kun sohvan malli on päätetty, on aika valita kangas ja väri. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Rakenna mieleksesi.