Softcare Nahan Puhdistusaine

Maksutavat ja rahoitus. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Anna kuivua ilmavasti. Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva Avainlippumerkin saanut suoja- hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Suojeltava jäätymiseltä.

Softcare Leather Cleaner 120 ml nahanpuhdistusaine

Hoitovahaus on syytä tehdä kertaa vuodessa nahan kuivumista softcare nahan puhdistusaine. Valmistajan antamia pesuohjeita on syytä noudattaa ja pesuainetta on hyvä testata ensin kohtaan, joka ei jää näkyviin. EAN Suojeltava jäätymiseltä. Liinalla pyyhitään käyttöpinnat. Sopii myös keinonahalle. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

softcare nahan puhdistusaine

Ideat ja oppaat

Sopii myös keinonahalle. Soft Protector Oy pyrkii olemaan eturivissä ympäristöystävällisten ja turvallisten tuotteiden valmistajana. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Softcare Leather Protector on tehokas suoja kastumista ja vesi- ja öljypohjaista likaa vastaan. Lataa Portable Document Format.

suihkuhanan peitelaippa

SOFTCARE nahanhoitosetti – Nahan ja tekstiilien puhdistusaineet | Sotka

Tyynyt, peitot ja lakanat. Softcare nahanpuhdistusaine on pakattu ml pakkaukseen, jonka voi hävittää polttamalla tai sekajätteenä. Sähköpöydät Kiinteät töpöydät Työtuolit Satulatuolit. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Huittinen Masku Uusikaupunki. Katselet: Softcare Puhdistusaine nahalle ml 9.

SOFTCARE nahan puhdistusaine – Hoitoaineet | Asko

Sähköpöydät Kiinteät töpöydät Työtuolit Satulatuolit. Testaa pinnan pesunkestävyys näkymättömässä kohdassa ennen puhdistusta. Tyynyt Peitot Painopeitot Lakanat. Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva Avainlippumerkin saanut suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Ei vaikuta nahan hengittävyyteen, väriin eikä syttyvyyteen.