Sodimm Vs Dimm

Käytä digitaalinen kamera tai älypuhelin asetettu lähikuva keskittyen, jotta voit dokumentoida järjestelmän sisustus, ennen kuin aloitat päivityksen. Esimerkiksi moduuli, joka käyttää kahdeksaa sirua dataan, käyttäisi yhdeksättä sirua Parityn tai ECC: n tukemiseen. Vaihe 1. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Katso poikkeukset järjestelmän tai emolevyn ohjeista. Saman nopeuden moduuleilla saattaa olla erilaiset latenssiarvot. Vaikka sisältö RAM-muistia ja massamuistia voidaan muuttaa vapaasti, RAM menettää sen sisällön heti, kun suljet tietokoneen, kun sodimm vs dimm varastointi voi pitää tietoja vuosia.

Kingston FURY Impact DDR4 3200 MHz SO-DIMM CL20 8 Gt -muistimoduli

Useimmissa järjestelmissä, jossa on kaksi paria pistorasiat on merkitty erivärisiä toteuttaa dual-channel toiminnan tällä tavalla: asenna matching moduulien samaa väriä liitännät katso Kuva Kun puhumme RAM suunnattu kuluttajalle me, käyttäjätvoimme löytää sen kahdessa eri muodossa: joko DIMM-muodossa, joka on tavallinen ”täysikokoinen”, jonka näemme pöytätietokoneilla, tai SO-muodossa. Kun asennat muistia emolevy sisällä toimiva järjestelmä, käytä seuraavia vinkkejä, joiden avulla päivitys mennä sujuvasti ja moduuli toimii oikein:. Älä sodimm vs dimm metalli-kullattu kiristimet pohjassa moduuli; tämä voi aiheuttaa korroosiota tai ESD. RAM-muistia käytetään sodimm vs dimm ja tietoja sekä käyttöjärjestelmän levyn välimuistia käyttäen RAM pitää äskettäin näytetty tietoa. Sallittu moduuli kokoja ja yhdistelmiä—Jotkut emolevyt vaativat voit käyttää samoja nopeuksia ja joskus saman kokoisia muistia kussakin muisti pistorasia; toiset ovat joustavampia.

sodimm vs dimm

RAM DIMM vs. SO-DIMM: fyysiset erot

Käytä antistaattista pussia muistimoduulien pitämiseen, kun et työskentele niiden kanssa. RAM-muistia tarvitaan yhä enemmän, kun käyttöjärjestelmät ja sovellukset tehostuvat ja niihin lisätään lisää ominaisuuksia. Populate yksi tai molemmat sarjat identtinen muisti. Kuva Jotkut muisti toimittajat, kuten Crucial. Lukkojen kytkemiseen tarvitaan reilu määrä voimaa. Toisin kuin pariteettitarkistus, joka vain varoittaa muistivirheistä, ECC-muisti itse asiassa korjaa virheet.

sudio femtio

DIMM vs. SO-DIMM: Ominaisuudet, määritelmä ja erot | ITIGIC

Tämä laukaisee pariteettivirheen, ja järjestelmäsi pysähtyy pariteettivirheviestillä. Vaihda sodimm vs dimm kaapelit siirretty tai irrotettu prosessin aikana ennen kuin suljet tapauksessa ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Useimmissa järjestelmissä, jossa on kaksi paria pistorasiat on merkitty erivärisiä toteuttaa dual-channel toiminnan tällä tavalla: asenna matching moduulien samaa väriä liitännät katso Kuva ECC on suositeltavaa maksimaalisen tietojen turvallisuus, vaikka pariteetti ja ECC tarjoavat pieni hidastuminen suorituskykyä vastineeksi lisää turvallisuutta. Joissakin emolevyissä käytetään lukituslevyä vain toisella puolella pistorasiaa.

DIMM – Wikipedia

Kuva DIMM tyypillisessä järjestelmässä ovat usein ympäröi ja peittää virta-ja datakaapelit tai aftermarket CPU fanit ja jäähdytyslevyjen, joten se on vaikea oikein asentaa lisää muistia. Edellinen Kuinka soittaa Apple Watch -sovelluksella. Lukkojen kytkemiseen tarvitaan reilu määrä voimaa. Huomaa, että pariteettitarkistus vaatii emolevyssä pariteetin mahdollistamaa muistia ja tukea. Ennen kuin käsittelet mitään komponentteja, kosketa maalaamaton osa kotelon Alustan edelleen vaivaa maahan itse.