So Dimm Ddr3 Ddr4

Olisi myynnissä ylimääräisenä lähes käyttämätön muisti. Kingston 4gb Ddr3l Non-Ecc Sodimm. Lisätiedot Läppärin muisti, Samsung 4gb, ddr3. Helppo asioida ja ammattimainen palvelu. Käytetyt kannettavat. Uudet kannettavat. Nopea vastaus lisäkysymyksiin toimituksen jälkeen.

Komponentit

Info Yhteystiedot, aukiolot ja kartta Toimitus- ja maksuehdot Takuuasiat Käytettyjen kuntoluokitukset Huolto Yhteydenotto- ja palautelomake. Eli 2x 2gb samsung ddr3 muistia kannettavaan. Nouto tai postitus. Kulkee myös postitse, maksu etukäteen. Virtasuojat ja jatkojohdot. Luotettava toimija.

so dimm ddr3 ddr4

Tuoteryhmät

Olen lopettanut tinkijöille vastaamisen jo aikaa sitten. EN: Available for shipment, the product must be paid before Varastosaldo: 2 kpl Takuu: 6 kk Näytä tarkemmat tuotetiedot. Vaihtoivat vaan tarran päälle, että ovelle! Lisälaitteiden hankinta sujui hyvin. Siellä on varmasti monta janoista suuta, joillevoit tarjota. Nouto sovitusti lähinnä ilta-aikaan Espoon Juvanmalmilta tai postikulut peräti 1,4e kirjeenä.

saunalahti palsta

SODIMM DDR3 4GB –

Hynix ddr3 sodimm 4gb muistikampa. Katso lisää samankaltaisia hakuja. Poikamme on tyytyväinen joululahjaansa. Lisätiedot Läppärin muisti, Samsung 4gb, ddr3. Corsair Ddr3l mhz 4gb 1x Sodimm Unbuffered.

Muistit, Komponentit, Tietokoneet ja lisälaitteet, Koko Suomi,

Helppo asioida ja ammattimainen palvelu. Vaihdoin isomman niin jäi siksi ylimääräiseksi. Tarkenna Järjestä. Käytetyt pillerit. Ilmoitustyyppi Myydään Kyllä, tämä on vielä myynnissä, jos ilmoitus onauki. Lisätiedot Myydään 2x 2gb ddr3 sodimm mhz.