Snickers Patukka Ravintosisältö

Kategoriat ja tuotemerkit. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Energian jakautuminen. Tuote on lisätty toivelistalle. Tietojen tulkinta ja niistä tehtävät johtopäätökset ovat käyttäjän omalla vastuulla. Ravintoaineiden ja energian viitteellinen päiväsaanti perustuu suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Heti varastosta yli 20 kpl.

Snickers 50G

Tietoa sivusta Tietosuojaseloste Käyttöehdot Cookies Evästevalinnat. Muokkaa tätä ruokaa. Energian jakaantuminen. Tallenna Peruuta. Allergeenit Sisältää Maito ja maitotuotteet, myös maitosokeri, Munat ja munatuotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Maapähkinät ja maapähkinätuotteet, Pähkinät ja pähkinätuotteet Voi sisältää Hasselpähkinät ja hasselpähkinätuotteet Ei sisällä Kalat ja kalatuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet, Selleri snickers patukka ravintosisältö sellerituotteet, Sinappi ja sinappituotteet, Lupiini ja lupiinituotteet, Nilviäiset ja nilviäistuotteet, Äyriäiset ja äyriäistuotteet, Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet E-numerot E Lesitiinit. Haetuimmat valmistajalta Snickers. Kuinka kuluttaa kilokaloria?

snickers patukka ravintosisältö

Snickers, suklaapatukka

Lisää Poista. Tietojen tulkinta ja niistä tehtävät johtopäätökset ovat käyttäjän omalla vastuulla. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tuotetiedot Valmistusmaa Ravintosisältö Ominaisuudet Sisätilakartta. Mars Finland Oy Työpajankatu 5, Helsinki.

philips tv 7300 series

Snickers, suklaapatukka kalorit ja ravintosisältö |

Snickers, suklaapatukka kalorit ja ravintosisältö. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Your session is about to timeout due to inactivity. Tietoa palvelusta Yhteystiedot Ajankohtaista Tietosuojaseloste. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Ravinto Tuotemerkit Snickers.

Snickers suklaapatukka 6x50g ravintosisältö ja kalorit

Tallenna Peruuta. Hae ruokia. Object Linking and Embedding hyvä ja salli javascriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua. Ravintoaineiden suositukset lasketaan tiedoilla: Aikuinen keskivertokäyttäjä 2 kcal. Muuta tietoja. Makeiset, jäätelöt ja naposteltavat. Prisma Kaari Kannelmäki.