Sneaker Adidas Lego

Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Sneaker adidas lego palikkavalikoimasta on siis mahdollista rakentaa näyttäviä luomuksia. Tämä ainutlaatuinen keräilytuote toimitetaan kenkälaatikossa aitojen adidas-lenkkareiden tapaan. Takaisin sivun alkuun. Teline, jolle asetat kengän näytölle, täytyy olla isompi. Kuten vannoutuneet lenkkitossujen ystävät varmasti tietävät, Superstarista on kehitetty vuosien saatossa pirteitä ja värikkäitä uusia versioita.

LEGO 10282 – adidas Originals Superstar -lenkkari

Oikea vai vasen kenkä? Aitoja Superstar-yksityiskohtia Aitojen lenkkareiden tapaan tämä LEGO versio sisältää kaikille tutuista adidas Originals Superstar -lenkkareista tutut kuviot, simpukkamaisen kärjen, kolmilehtisen logon ja kolme raitaa. Kaikki osat sneaker adidas lego uusilta, mutta laatikko oli aika hakattu. Kuten vannoutuneet lenkkitossujen kaverit varmasti tietävät, Superstarista on kehitetty vuosien saatossa pirteitä ja värikkäitä uusia versioita. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

sneaker adidas lego

Tuotteen tiedot

LEGO® Technic suunnittelijat kertovat nyt kaiken…. Anna lahja, joka huokuu positiivista kasvienergiaa! Trondheimissa asuvalla lenkkarikeräilijällä ja muodin ystävällä Hanna Helsøella on vaikuttava kokoelma kenkiä. Brändi kehittyy jatkuvasti aivan kuten ihmisetkin. Aseta rakentamasi lenkkari esittelyjalustalle tietokyltin kera. Tämä ainutlaatuinen keräilytuote toimitetaan kenkälaatikossa aitojen adidas-lenkkareiden tapaan. Yli 50 vuoden ajan adidas Originals Superstar -lenkkareita on pidetty yksinä kaikkien aikojen hienoimmista urheilukengistä.

ram jimms

Lego X adidas ZX Junior ’Red’ | GZ | Sneakerjagers | Adidas, Adidas sneakers, Sneakers

Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset. Suositeltu teho. Pienoismalli on 12 cm korkea, 27 cm pitkä ja 9 cm leveä. Minulle Superstar-kengän mutkaton muotokieli ja tutut kolme raitaa edustavat voimaa, notkeutta, hauskuutta ja jännitystä. Kaikki osat näyttivät uusilta, mutta sneaker adidas lego oli aika hakattu. Paljon aitoja yksityiskohtia, kuten kuuluisa simpukkakuvioitu kärki, 3 raitaa, adidas-logo iltissä ja muita Originals Superstar -kuvioita. Olen pettynyt, etten löytänyt parturiin liittyvää.

Sisustuksella on helppo herättää keskustelua. Hänen yrityksensä Afro Kickz suunnittelee eri brändeille räätälöityjä lenkkitossuja, jotka ovat saaneet vaikutteita afrikkalaisista perinteistä ja mustien nykykulttuurista. LEGO® Technic suunnittelijat kertovat nyt kaiken…. Lisää ostoskoriin. Tuotteen numero: Kaikki osat näyttivät uusilta, mutta laatikko oli aika hakattu.