Smashin Padel

Arena Centerin padelkentillä 5 ja 7 smashin padel varattavissa Spinfire-padelpallotykki erinomaisilla padelsäädöillä! Arena Centerin padelkenttien varaukset tehdään Smash Centerin nettivaraimella Arena Centerin omalla välilehdellä. Kysy lisää vakiovuoroista Smash Centerin asiakaspalvelusta sähköpostilla fite finlandtennis. Ilmoittautuminen lasten ja nuorten smashin padel padelleirille ja muille kesäleireille on käynnissä! Tehty Yhdistysavaimella. Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. Portaikko löytyy asiakaspalvelun ja kahvion takana olevan käytävän päästä.

Padel / Arena Center Myllypuro

Arena Center Myllypurossa nyt kahdeksan padelkenttää! Myllypuron Arena Center sijaitsee m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä smashin padel Alakiventie 2, Helsinki. Suosittelemme kentillä padelkenkiä tai tenniksen massakenkiä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kysy lisää Smash Centerin asiakaspalvelusta sähköpostilla fite finlandtennis.

smashin padel

Padel-mailat tennis ja padel

Varaukset maksetaan samalla kerralla varauksen yhteydessä verkkomaksulla. Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. Arena Center Myllypuron padelkentillä 5 ja 7 nyt varattavissa Spinfire-padelpallotykki erinomaisilla padelsäädöillä! Miesten padelryhmä: Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. Halutessasi saat mailavuokran yhteydessä käyttöösi pelin ajaksi maksutta käytetyt padelpallot tai voit ostaa omat uudet pallot Arena Centerin asiakaspalvelusta.

ruuvimeisselisarja 1000v

You’re Temporarily Blocked

Tehty Yhdistysavaimella. Padel Smashin jäsenten välinen padelin mestaruuskilpailu pelataan Miesten padelryhmä: Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. Padelkentät sijaitsevat sisääntulokerroksesta yksi kerros alaspäin 1. Halutessasi saat mailavuokran yhteydessä käyttöösi pelin ajaksi maksutta käytetyt padelpallot tai voit ostaa omat uudet pallot Arena Centerin asiakaspalvelusta. Arena Centerin padelkentät ovat käytössä hallin aukioloaikoina ovikoodia ei smashin padel ja kenttiä voi vuokrata seuraavina aikoina: Ma smashin padel pe klo La Su Ks. Kauden ryhmissä on vielä tilaa!

Padel / Arena Center Myllypuro – Smash ry

Smash-Padel järjestää valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoimintaa Arena Centerin kentillä. Ryhmän nimi on ”Smashnaistenpadel”. Kenttätilojen korkeus on 6m. Myllypuron Arena Center sijaitsee m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, Helsinki. Kysy lisää Smash Centerin asiakaspalvelusta sähköpostilla fite finlandtennis. Portaikko löytyy asiakaspalvelun ja kahvion takana olevan käytävän päästä. Padel Smashin jäsenten välinen padelin mestaruuskilpailu pelataan