Smartwatch Honor 6

Pyyntöäsi käsitellään. Haluan saada uutiskirjeen. Valmistaja seuraa Honor Watch ES: n, yhden älykellon jalanjälkiä, josta tuli johtava myynti asuinmaassa. Tietojen varastointi: Occentus Networks EU isännöi tietokantaa Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info.

Honor Band 6 on uusi älykello, jolla on jopa 14 päivän autonomia

Object Linking and Embedding ensimmäinen kommentti Jätä kommentti Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tilaa uutiskirje. Vastus kuten muissakin valmistajan laitteissa on 5 pankkiautomaattia, siinä on ääniavustaja, magneettinen lataus ja se on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Android 5. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Takaamme nopean ja smartwatch honor 6 toimituksen tuotteillemme. Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Tilauksen arvo alle 50 euroa.

smartwatch honor 6

Sivustomme käyttää evästeitä

Indeksi 1 Honor Band 6, kaikki uudesta bändistä 2 Saatavuus ja hinta. Honor Band 6 – Arjen suuri apuri. Honor Band 6 on mielenkiintoinen vaihtoehto kun otat harppauksen pienille bändeille, mutta on sanottava, että se painaa vähemmän kuin edes, vain 18 grammaa. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää.

malm lasilevy valkoinen

Honor Band 6 aktiivisuusranneke | elektroninen kauppa

Meanwhile, the durable materials make this charging cable suitable for everyday use. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Laite voi smartwatch honor 6 tallentaa reaaliaikaisen sykkeesi tarkasti ja antaa palautetta harjoituksen aikana ennalta määritetyn tavoitteen perusteella. Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää. Alennus ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR. Toivelista luotu. Se on jo saatavilla siellä useina sävyinä, ja toivomme pian tietävän julkaisupäivän Euroopassa ja sen hinnan.

Honor Band 6 on uusi älykello, jolla on jopa 14 päivän autonomia Androidsis

Kategoriat ja tuotemerkit. Sillä on 2 vuoden takuu. Mikä on keinotodellisuus. La Honor Band 6: lla on kaksi vaihtoehtoa , ensimmäinen ilman NFC: tä maksaa yuania muutos 32 euroa ja NFC: n mukana tuleva nousee yuaniin 37 euroa. Postipaketti Toimitusaika arkipäivää. Huawei Band 6 vie sukupolven harppauksen Tässä tapauksessa se on sitoutunut suurempaan näyttöön ja yrityksen melko huolelliseen suunnitteluun.