Smartphone Huawei Mate 10 Lite

Kysymyksiä ja vastauksia. USB-massamuisti Kyllä. Maksa erissä: 1 – 36kk maksuaikaa Maksa laskulla: vähintään 30pv korotonta maksuaikaa. Paikkamerkintä Kyllä. Laitteen hinta – 19 tuhatta ruplaa. Laitteessa, joka julkaistiin vuoden lopulla, microUSB: n läsnäolo näyttää olevan ulkomaalainen elementti. Suoritinperhe Hi-Silicon.

Huawei Matee 10 Lite – tumma hevoset, jolla on paljon nimiä

Kamera Takakameran tyyppi Kaksoiskamera. Toisen takakameran resoluutio numeerinen 2 MP. Tietokone ei vieläkään pysty kilpailemaan henkilön kanssa maalauksia luodessaan. Maksa laskulla: vähintään 30pv korotonta maksuaikaa. Kuulokkeiden liitettävyys 3,5 mm. Näyttö Näytön halkaisija 5,9 ”. Suunnittelu Kotelotyyppi Perusmalli.

smartphone huawei mate 10 lite

Tuotetiedot

Erillistä ajanvarausta huoltoon et tarvitse. Yhteysryhmien tuki Kyllä. Nopeutus-tila Kyllä. Nämä ovat hyviä indikaattoreita. Tuotteen syvyys 7,5 mm. Meizu Pro 6 Plus – menestyksekäs lippulaiva tai yritys toiveajatteluun?

pyöreä pöytä 110 cm

Huawei Mate 10 Lite akun vaihtaminen – iTapsa

Julkaisupäivä Näytön tyyppi IPS. Liitäntöjen ja moduulien sijainnin osalta kaikki on vakio. Laskennan laskin lämmittimen teho. Sormenjälkilukija Kyllä. Mobiiliverkon sukupolvi 4G.

Huawei Mate 10 Lite – Tuotetiedot |

Soiton hallinta Puhelu odottaa Kyllä. Jos puhumme suoraan näytöstä, ja älä unohda, että keskikurssisegmentin älypuhelimen käsissä näyttökerrat ovat erittäin myönteisiä. Zoomaus-ominaisuus Kyllä. Yhteyden kuvaaminen on erittäin hyvä, kaikki on selvää. Kasvojen tunnistus Kyllä. Tämän vuoksi puhelin on pysynyt suhteellisen pienenä, mutta siinä on suuri näyttö. Lentotila Kyllä.