Smartphone Galaxy A32 5g

Samsung on varustellut puhelimen myös perinteisellä 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä, joten Galaxy A32 5G:n käyttäjät voivat hyödyntää perinteisiä langallisia kuulokkeita. Uusilla 5G-nopeuksilla voit pelata online-pelejä, suoratoistaa elokuvia tai katsella urheilulähetyksiä suorana ilman viiveitä tai pitkiä latausaikoja. Pikalaturin avulla olet taas pian uudestaan liikkeellä, jos akku tarvitsee latausta. Voit hallita sovelluksia helposti ja kätevästi, kun kaikki sujuu saumattomasti. Kommentoi Peruuta vastaus.

Testissä Samsung Galaxy A32 5G – heikot ominaisuudet tarjoava 5G-puhelin 279 eurolla

Samsung on myös tehnyt zoomaamisesta aikaisempaa sulavampaa. One UI 3. Toki ottaen hintaluokan huomioon, niin mitään kovin nopeaa pikalatausta ei voikaan odottaa, mutta toisaalta milliampeeritunnin akku voisi latautua myös nopeammin. Koe pelien maailma, jossa Frame Booster lisää kuvia kuvien väliin tehden pelielämyksestä sujuvamman. Tehokkaan mAh:n akun ansiosta voit smartphone galaxy a32 5g mitä haluat todella pitkään. Muista minut. Heikossa valaistuksessa ultralaajakulmakamera ei Object Linking and Embedding parhaimmillaan, sillä kuvien rakeisuus lisääntyy huomattavasti.

smartphone galaxy a32 5g

Tuotteen ominaisuudet

Haussa nopea ja tehokas puhelin jokapäiväiseen yhteydenpitoon? Puhelimessa on lisäksi tuki Bluetooth 5. Samsung on ilmoittanut puhelimen mitoiksi ,2 x 76,1 x 9,1 millimetriä, joten Galaxy A32 5G on varsin kookas. Tuotenumero Brändi Samsung Valm. Nopeampi käyttökokemus Ota askel tulevaisuuteen 5G-nopeuksilla — Galaxy A32 5G avaa uudet mahdollisuudet suoratoistoon, pelaamiseen ja sisällön jakamiseen vaikuttavilla nopeuksilla. Verkkokaupassa asioiminen ei onnistu yksityisellä selauksella. Kamerasovellus toimi Galaxy A32 5G -puhelimessa nopeasti, eikä mitään suurempia bugeja tai hidasteluja ollut havaittavissa esimerkiksi kuvaustilojen välillä vaihtaessa tai edes kameraa käynnistäessä.

parhaat luistovoiteet

Samsung Galaxy A32 5G 64GB Musta, halvin hinta €

Minun Telia. Testi suoritettiin kahdesti: ensimmäisellä kerralla puhelimen näytön ollessa kiinni sekä toisella kerralla videon toistuessa näytöllä. Puhelin tavalliselle käyttäjälle. Odota hetki Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Toimitusaika 10 päivää. Puhelimen alareuna.

Samsung Galaxy A32 5G 4/GB älypuhelin, hinta €

Lisäksi puhelimessa on jälleen turhat makro- ja syvyyskamerat, joille ei todellista käyttöä OLE. Alapuolella on muutamia kuvia, jotka ovat otettuna Galaxy A32 5G:n pääkameralla. Galaxy A32 5G -puhelimella voidaan päästä teoreettisesti jopa 2,77 Gbps latausnopeuksiin 5G-yhteksien ansiosta. Rahtaus kotiin asti arkipäivää Budbeen kotiintoimitus arkipäivää Matkahuollon tai Postin kotiintoimitus arkipäivää Päiväpostin mukana Nouto myymälästä 15 min Valitsemastasi Elisan myymälästä, heti noudettavissa Nouto pakettiautomaatista arkipäivää Smartmile-automaatti, heti noudettavissa min Pikatoimitus Postin pakettiautomaattiin arkipäivää Matkahuollon tai Postin pakettiautomaatti arkipäivää Nouto lähimmästä palvelupisteestä arkipäivää Matkahuollon noutopiste tai oma lähiposti arkipäivää Näet kaikki tilauksellesi valittavissa olevat toimitustapavaihtoehdot ostoskorivaiheessa. Kamerasovelluksen ulkoiseen toteutukseen Samsung ei OLE suuremmin kajonnut, vaan se on Galaxy A32 5G -puhelimen kohdalla tuttua Samsungia. Kassalle Jatka ostoksia.