Smart Watch Gt 2

Ranneke: silikoni mustaleveys: 22 mm, ranteen ympärysmitta: 14 cm — 21 cm Bluetooth 2. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Heti varastosta yli 20 kpl. Vedenkestävyyden ATM5 ansiosta kello sopii hyvin myös avovesiuintiin. Luo uusi toivelista Sulje. Tyylikkään ulkomuodon ansiosta kello ei näytä perinteiseltä urheilukellolta, vaan sopii arkikäyttöön mainiosti.

Palveluun ei saatu yhteyttä

Kaikkia tietoja ja mittauksia tulee käyttää vain henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Tuotteen laatu. Huawei Watch GT 2 46mm:ssä on monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan, jotka on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Arkipäivän avustaja Lue lisää. Suomalaista analytiikkaa ja tarkka GPS-paikannus. Huollon tila.

smart watch gt 2

Tuotteen ominaisuudet

Quick View. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kuntosaliharjoittelun monitorointi Kun kuntoilet eri kuntosalilaitteilla vuorotellen, kello seuraa reaaliaikaista sykettä, kalorien kulutusta sekä harjoittelun pituutta. Kategoriat ja tuotemerkit. Tekniset tiedot: Painomitat

pioneer deh 1400

Huawei Watch GT 2, halvin hinta 99€

Varmista, että tarkistat jälleenmyyjän ostoehdot ja tietosuojakäytännöt. Läpimurto henkilökohtaisessa valmennuksessa Henkilökohtainen kuntovalmentaja. Urheiluominaisuuksien lisäksi Huawei Watch GT 2 46mm -älykelloon saa ladattua musiikkia, joten et tarvitse esimerkiksi lenkille enää mukaan puhelinta, vaan voit kuunnella bluetooth-kuulokkeilla musiikkia suoraan kellostasi. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Lempimusiikki kellossasi. Huawei Watch GT 2 46mm:ssä on monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan, jotka on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa.

Palveluun ei saatu yhteyttä – Elisa – Verkkokauppa

Vedenkestävyyden ATM5 ansiosta kello sopii hyvin myös avovesiuintiin. Tallenna Peruuta. Tuki Sulje Lisää tuotteita Tuki aloitussivu Ota yhteyttä. Ajanottolaitteet Älykellot Tuote Voit myös seurata stressitasoasi, ja kello auttaa sinua tunnistamaan stressin ja neuvoo kuinka rentoutua, esimerkiksi hengitysharjoitusten avulla.