Smart Watch Gt 2 Pro

Doriți livrare în România? Elä aktiivisempaa elämää Huawei Watch kumppaninasi. Huawei Watch GT 2 Pro -älykello tarjoaa tarkan data-seurannan yli lle eri harjoittelutilalle, mukaan lukien 17 ammattilaistilalle ja 85 mukautettavalle tilalle. Tuotetta on saatavissa väreinä black varustettu silikonirannekkeella ja grey varustettu nahkarannekkeella. Huawei Watch GT 2 Pro -älykello tarjoaa tarkan data-seurannan yli lle eri harjoittelutilalle ja seuraavan sukupolven sykemittauksen urheilusuorituksiasi varten. Siinä näkyvät automaattisesti säännöllisin väliajoin tallennetut muutokset. Chcete doručiť tovar na Slovensko?

Huawei Watch Gt2 Pro Smartwatch Nebula Grey

Se esitetään suhteellisena nopeutena, joka ilmoittaa smart watch gt 2 pro hapen määrän millilitroissa ruumiinpainon kiloa kohti minuutissa. Mallista riippuen on kelloissa LED-näyttö, analoginen kellotaulu hybridimallit tai mahdollisesti näiden näyttötapojen yhdistelmä. Jos saamasi tuote on viallinen, muistathan olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme korvata viallisen tuotteen. Yleensä kautsusta, hartsista tai silikonista. Huawei Watch GT 2 Pro tarjoaa kattavasti tietoa, kuten sykkeen, keskinopeuden, maksimikaltevuuden, reitin ja etäisyyden maastohiihtoon, lasketteluun ja lumilautailuun hiihtokeskuksissa. Huawei Watch GT tukee laajasti eri urheilulajeja, kuten esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, vuorikiipeilyä sekä monia eri sisäliikuntalajeja.

smart watch gt 2 pro

Tuotekuvaus Huawei Watch GT 2 Sport 46 Mm

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatilla. Apu ja tuki. Kellotaulun muokattava design Muuta kellotaulun ulkonäköä helposti ja nopeasti. On mahdollista asettaa tavoitearvoksi – 50 askelta, jonka saavuttamisesta ilmoittaa äänimerkki. Voit siirtää yksittäisen kuvan tai valitse jopa 20 kuvaa kellotaulusi taustakuviksi suoraan galleriasta. Vanliga frågor Mikä on Panprices ja miten se toimii? Jokainen kello voi olla ainutlaatuinen.

pesuallashana käsisuihkulla

Huawei Watch GT 2 Pro Black

Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää. Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kellotilauksesi lähetetään samana päivänä. Benks desinfioivat kosteuspyyhkeet – kpl. Ilmanpaineen äkillisen muutoksen yhteydessä ilmoittaa kello äänimerkillä lähestyvän myrskyn vaarasta. Tilauksen arvo alle 50 euroa. Kellon liikesensorien antamien tietojen perusteella kello huomauttaa toiminnan tarpeesta suunnitellun energian kulutuksen saavuttamiseksi. Alla erbjudanden i Europa.

Panprices – Huawei Watch Gt2 Pro Smartwatch Nebula Grey

Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Sulkemistapa: tavallinen sulkemistapa Yleisin sulkemistapa, jota käytetään ennen kaikkea nahka- ja silikonihihnoissa. Aika perustuu kuormituksen kestoaikaan ja intensiteettiin ja edellisistä harjoitteluista kertyneeseen kokonaisväsymykseen. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Huawei Watch GT 2 Pro -malli on täydellinen kumppani aktiiviseen arkeen. Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää.