Smart View Samsung Galaxy A50

Sinun on ostettava erillinen HMDI-kaapeli sovittimen liittämiseksi televisioon, jos sinulla ei vielä Object Linking and Embedding sitä. Valitse vain vastaanotin laiteluettelosta. Vaihe 7: Odota laitepariksi ja vastaanottimeen yhdistämistä varten. Tämän artikkelin avulla opastamme sinut läpi vaiheet, jotka yhdistetään Samsung Galaxy A50s -älypuhelimeen televisioon. On useita tapoja liittää älypuhelin televisioon ilman sovelluksia. Lataa se Google Play Kaupasta.

Samsung Galaxy A50 Wallet Case

Jos haluat muuta tietoa Samsung Galaxy A stäsi, kutsumme sinut katsomaan luokan muita artikkeleita: Samsung Galaxy A Vaihe 3: valita Aloita nyt ponnahdusikkunassa, jossa lukee Aloitetaanko suoratoisto Smart View’n avulla? Tämä menetelmä sisälsi käytön Chromecast. Suurin osa uusista televisioista tarjoaa Näytön osuus näytön jako tykkää Miracast joiden avulla voit suoratoistaa suoraan WIFI-yhteys Samsung Galaxy A50 -puhelimesi näytöllä. Sinun on varmistettava, että ”Ready to Connect” -näyttö näkyy televisiossa. Smart view samsung galaxy a50 Suoratoista televisiossa mahdollistaa videoiden suoratoiston Samsung Galaxy A stä televisioon viipymättä.

smart view samsung galaxy a50

Tuotekuvaus Samsung Galaxy A50 Wallet Case

Jotta voit liittää Samsung Galaxy A n televisioon, sinun on käytettävä Miracast Display Finder -sovellus jonka avulla voit lähettää videoita, suoratoistoa televisiossa tai tietokoneessa tai Miracast-tekniikkaa käyttävässä mobiililaitteessa. Voit käyttää älypuhelinta muodostaaksesi yhteyden televisioon ja myös musiikkikaiuttimiin musiikin lähettämiseen talossa, Google-kodin hallintaan. Kuinka peilaan Samsung An televisioon? Vaihe 3: Nyt voit valita Koko näyttö yhdistetyssä laitteessa tehdäksesi siitä koko näytön. Kuvittele vain näyttäväsi upeita valokuviasi, kuviasi ja jopa videoitasi suuremmalla näytöllä yhdistämällä Samsung-mobiililaitteesta Samsung Smart TV:hen tai mikä tahansa älytelevisio. Vaihe 7: Cartoon Attribution Strategy Test-kuvakkeen pitäisi nyt olla näkyvät vaihtoehtona.

usb-c kulmaliitin

Kuinka yhdistää Samsung Galaxy A50s -puhelimesi televisioon?

On useita tapoja liittää älypuhelin televisioon ilman sovelluksia. Kuinka lähettää Samsung A70 televisioon? Vaihe 5: Nyt laitteesi tekee etsi vastaanotinlaitteita. Vaihe 1: Lataa ja asenna Pikavalinnat Samsung-puhelimellasi. Sinun on ostettava erillinen HMDI-kaapeli sovittimen liittämiseksi televisioon, jos sinulla ei vielä Object Linking and Embedding sitä. Videoiden suoratoisto on helppoa:.

Kuinka yhdistää / peilata Samsung Galaxy A52 / A70 / A70s televisioon • TechyLoud

Tällä tavalla on mahdollista katsella Netflix ou Youtube suoraan televisioon. Kirjoita vain PIN-koodi ja napsauta kytkeä. On useita tapoja liittää älypuhelin televisioon ilman sovelluksia. No, jos Smart View ei OLE saatavilla laitteessasi tai se ei vain toimi, sinun tulee kokeilla tätä menetelmää, joka sisälsi kolmannen osapuolen sovelluksia. Se liitetään samalla tavalla televisioon HDMI-kaapelilla.