Smart Tv Samsung Ue43tu7105

Smart tv samsung ue43tu7105 suojakalvo. Televisio ei käynnisty. Näin estät mahdolliset ympäristö- ja terveyshaitat ja edistät samalla materiaalien kierrätystä. Laitteen akkujen ja paristojen oikea hävittämistapa Koskee maita, joissa on erilliset kierrätysjärjestelmät. Tätä laitetta ja sen sähköisiä lisävarusteita ei saa hävittää yhdessä muiden yritysjätteiden kanssa. Saat lisätietoja toiminnon käytöstä alla olevasta kuvasta. Liitä Siirry suoraan aiheeseen, johon e-Manualin sivulla alleviivatusti viitataan.

Samsung UE75TU7005K käyttöohjeet

Nämä seikat on otettava huomioon myös silloin, kun televisiotoiminta siirretään toiseen paikkaan. Tavara tulee ensin noutaa Postista, ja palauttaa sen jälkeen palautusohjeiden mukaisesti. Television ilmankierron takaaminen Kun asennat television, smart tv samsung ue43tu7105 vähintään 10 cm:n etäisyys television ja muiden kohteiden seinät, kaapiston reunat jne. Paina varovasti kannessa olevaa lovea ja irrota kansi kokonaan, kun se löystyy. Pyydä lähimmältä jälleenmyyjältä lisätietoja, ennen kuin kiinnität seinätelineen johonkin muuhun materiaaliin kuin kipsilevyyn. Evästeet ja tietosuojaseloste.

smart tv samsung ue43tu7105

Hinta- ja tuotetiedot

Älä koske kuvaruutuun! Tämä voi vähentää kuvan kirkkautta. Tilauksen voi perua lähettämällä viestin asiakapalveluumme. IVY-alueen kielet venäjä, ukraina ja kazakki eivät Object Linking and Embedding käytettävissä tässä laitteessa, koska laite on tarkoitettu EU-alueen kuluttajille. Mikäli tuotteen myyntipakkausta ei OLE avattu ja tuote on myyntikuntoinen, voidaan palauttaminen tehdä rahapalautuksena. Liitä Siirry suoraan aiheeseen, johon e-Manualin sivulla alleviivatusti viitataan.

webasto lisälämmitin

Samsung UE75TUK käyttöohjeet

Samsung ei Object Linking and Embedding vastuussa tämänkaltaisista vahingoista. Jos et löydä niitä sähköpostistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tekemään palautuksen. Lue alla ohjeistot tuotteen palauttamisesta Täytä tilauksen mukana tuleva palautuskaavake. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Ranska: ””.

Smart-TV Samsung UE43TU 43″ 4K Ultra HD LED WiFi Harmaa – Naxxu

Tämä voi vähentää kuvan kirkkautta. Tarkista myös, ettei TV-vastaanottimen ja modeemin tai tukiaseman välissä OLE mitään esteitä. Instruções de segurança importantes 68 01 O que está incluído na caixa? Lähetys- ja toimituskulut. Avaa television valikko ja siirry sen Tuki-valikkoon.