Smart Power Bank 10000mah

Smart power bank battery is equipped with a Smart Control. Entistä turvallisempi käyttää Erittäin tarkat kapasitanssi- ja induktanssianturit sekä kehittyneet suojapiirit lisäävät turvallisuutta. Muut yrityspalvelut. Liitäntä on kaksisuuntainen, joten sillä voi myös ladata muita laitteita. Virtalähteen USB-portit käyttävät Smart IC -teknologiaa, jotka tunnistavat ladattavan laitteen ja optimoivat sille nopeimman tuetun latausnopeuden.

A-DATA ADATA PT100 Power Bank 10000mAh Black/Green

Lue lisää täältä. Verkkokaupan maksutavat:. Varmasti markkinoiden yksi pienimmistä ja laadukkaimista ja totaalisesti erilainen kuin muut vastaavat 10 mAh varavirtalähteet. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Insmat Exclusive Power Bank mAh varavirtalähde. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.

smart power bank 10000mah

QL-C350 Virtapankki 5000mAh Kingleen

Salo klo Asemakatu 7, 2. Now ZMI Smart power bank microcurrent technology also. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Myös pienet ja vähävirtaiset laitteet, kuten Bluetooth-kuulokkeet tai Mi-aktiivisuusrannekkeet, voidaan ladata turvallisesti. Suurella 37 wattitunnin ja 10 milliampeeritunnin kapasiteetilla voi ladata pienlaitteiden akut useaan kertaan. Pyyntöäsi käsitellään. Yhdeksän erilaista suojatekniikkaa tuovat mielenrauhaa päivittäiseen lataukseen.

redragon p027 rgb

Power Bank Super Smart – Luonnonsilkki Sampo

Pientietokoneet Työasemat. Sähköpostiosoitteesi on turvattu. Luo uusi toivelista Sulje. Latausaika h. Näitä ostetaan nyt:.

Insmat Exclusive Power Bank mAh varavirtalähde | verkkokauppa

Taskukokoinen ehtyneiden akkujen elvyttäjä sopii suuren kapasiteettinsa ansiosta erinomaisesti myös pidemmillekin reissuille. Vanha OmaElisa. Toimisto Insmat Exclusive Power Bank mAh varavirtalähde. Yhdeksän erilaista suojatekniikkaa tuovat mielenrauhaa päivittäiseen lataukseen. Essential Välttämättömät evästeet mahdollistavat sivuston perustoiminnot, ja näin ollen ne ovat välttämättömiä sivuston toiminnallisuuden kannalta.