Slush Kone Käytetty

Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Arvostelu nimimerkiltä Michal Expondo Expert Voit käyttää tätä konetta slush-juomien lisäksi kaikenlaisten slush kone käytetty juomien, kuten hedelmäjuomien, cocktailien ja jopa sorbettien valmistukseen ja tarjoiluun. Ammattimainen suositus. Nettotilavuus: 2 x 12 litraa Suoritusteho: W:n moottori Lämpötila: Tämä slush-kone ammattikäyttöön vangitsee asiakkaiden katseet. Tekniset tiedot.

Slush-kone

Slush kone käytetty tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Lihamyllytmakkarakoneetsiivutuskoneet. Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 maaliskuuta Slush kone käytetty Hyvä. Air fryer ilmafriteerauslaitteet Haudutuskattilat ja keittopadat Huuvat Induktioliedet ja rakennuslevyt Kaasuliedet ja kaasupolttimet Kanagrillit Kiertoilmauunit ja tarvikkeet Kontaktigrillit ja paistotasot Laavakivigrillit ja hiiliuunit Leivänpaahtimet ja vohveliraudat Lämpöhauteet ja tarvikkeet Lämpökaapistot työtasolla Lämpölevyt ja tarvikkeet Lämpösäteilijät, suolaus- ja lämpimänäpitoaltaat Lämpövitriinit ja lämpölasikot Makkaranlämmittimet Mikroaaltouunit ja salamanterit Paistopannut vastuksella Pizza ja kebab laitteet, tarvikkeet Rasvakeittimet ja munkkikeittimet Riisinkeittimet ja pastakeittimet Sähköliedet ja tasot Tasalämpökypsentimet ja matalalämpöuunit Yhdistelmäuunit ja tarvikkeet. Ei toimituskuluja Suomeen Lue lisää toimituksesta. Tee täysin ilmainen tunnus parissa minuutissa.

slush kone käytetty

Ei tunnusta vielä?

Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Säiliöiden kevyet, kestävät kannet suojaavat niissä olevia juomia lialta. Juomat näyttävät todella houkuttelevilta läpinäkyvissä LEDeillä valaistuissa säiliöissä. Ammattilainen ja kokenut ravintoloitsija, kuten asiakkaamme. Royal Catering tunnetaan luotettavana laadukkaiden ravintolalaitteiden valmistajana. Nettotilavuus: 2 x 12 litraa Teho: W:n moottori Lämpötila: Kampaamokalusteet , hieronta ja wellness , kauneushoitolalaitteet.

nimbus 23

– Suomen kiinnostavin huutokauppa

Hallilämmittimetkaapelikelattyöpöydät ja pukit. Royal Cateringin koneiden käyttö sujuu kuin leikiten vain kahdella ohjauspainikkeella. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Ongelmia sisäänkirjautumisessa? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: Puh. Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen.

You’re Temporarily Blocked

Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Tämä tuote. Vaikka emme odota mitään toimintahäiriöitä, tarjoamme koko EU-alueen kattavan huoltopalvelun. Jälleen saatavilla: 4 viikkoa. Nostaa ilmoituksen joka päivä listan kärkeen viikon ajan.