Skoda Scala Diesel

Laakkonen GreenDrive. Käyttöauto Oy, Seinäjoki. Laakkonen pääsivusto. Škoda on jälleen laajentanut Simply Clever -niksitarjontaansa kattamaan vaikka ja mitä. Yritysleasing – kilpailuta yrityksesi tarpeisiin sopiva liisaus. Älykäs yksityisautoilu blogi Uutisvirta. Land Rover.

Skoda Scala

Tervetuloa Laakkoselle Oletko kiinnostunut tietystä merkistä? Škoda Scala on tilava ja tien päällä tutun oloinen, mutta kunnianhimoakaan ei uudesta alemman keskiluokan mallista puutu. Mikä ihmeen FiksuDiili? Ajettu 7 km. Ota yhteyttä. Laakkosen ProAutolasipalvelu hoitaa tuulilasit kuntoon.

skoda scala diesel

Tilava ja tutun oloinen

Oletko kiinnostunut tietystä merkistä? Tuttu sateenvarjo löytyy kuljettajan ovesta. Viimeksi katsotut Suosikkisi 0. Nissan Hae autoja Tutustu mallistoon. Vuoden kaasukortti n. Ostaa voit Laakkonen liikkeestä tai kätevästi verkosta, jossa voit myös varata mieleisesi auton 3 päiväksi. Rahoitus ja vakuutus.

tiskialtaat ikea

Koeajo: tsekkiaskel ylöspäin – Škoda Scala

Tutustu vaihtoautoihimme ja löydä uusi menopelisi! Yritysleasing – kilpailuta yrityksesi tarpeisiin sopiva leasing. Kaikki koeajot. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki autotalli. Sopimuksen kesto 24kk 36kk 48kk Ajokilometrit. Hansel puitesopimustoimittaja.

SKODA SCALA DSG vaihtoautot • 24 autoa myynnissä –

Sulje valikko. Viitattu 2. Varaa aika. Alfa Romeo. Akseliväli on 12 millimetriä pidempi kuin Golfissa, millä on pyritty hyviin takaistuintiloihin.