Skoda Octavia Superb 2020

Siihen varataan sähkömoottorin sekä lämmityslaitteen ja Climatronic-ilmastointiautomatiikan kompressorin tarvitsema energia. Autot Autotestit. Kun akku on täynnä, on pelkällä sähkömoottorilla mahdollista ajaa jopa 50 km ilman päästöä. Tietosuojaseloste Evästekäytäntö Evästeasetukset. Uuden iV-tuotemerkin alle ŠKODA kehittää skoda octavia superb 2020 tuoteperheen, jonka yksittäisille automalleille tulee olemaan luonteenomaista erottuva, tunteisiin vetoava design, futuristiset sisätilat, innovatiivinen tekniikka sekä erityisten liikkuvuusratkaisujen kokonaisuus. Perinteisillä polttomoottoreilla varustettujen mallien tapaan iV-malliin on saatavissa uusimman, kolmannen sukupolven tietoviihdejärjestelmävaihtoehdot ja lisäksi uusia avustinjärjestelmiä kuten perävaunuavustin ja ympäristönäkymä Area View. Ajettu: Subaru Forester e-Boxer.

ŠKODA SUPERB iV

Näillä vinkeillä itsevarmempi kehonkieli. Škodan ensimmäisellä ladattavalla hybridillä saavutetaan WLTP-testisyklin mukaisesti sähköllä ajettaessa jopa 57 kilometrin toimintamatka, joka moottoreiden yhdistelmällä pitenee jopa kilometriin. Tavaratila vetää peräti litraa. Skoda Superb — tekniset tiedot Alta löydät Skoda Superb -tuotteen tekniset tiedot ja käyttöoppaan eritelmät. Voit perua hakuvahdin koska tahansa sähköpostiviestissä olevasta linkistä.

skoda octavia superb 2020

Ajoneuvon tiedot

Ajettu: Mini Cooper SE 30 lokakuun, Log into your account. Kysy kysymys. Virtuaalinen mittaristo ja kojelaudan keskellä 9,2-tuumainen kosketusnäyttö edustavat uusinta uutta autoissa. Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Suomalainen.

pokémon legends arceus bulbapedia

Koeajo: Skoda Superb 2,0 TSI Sportline

Tarkista, että punainen johto on kytketty herätevirtalähteeseen ja keltainen johto akkuvirtalähteeseen. Sitä varten DSG-vaihteiston valitsinvivun vieressä on polttoainesäiliön paineenlaskun painike. Pyydä tarjous tai kysy lisää Anna yhteystietosi. Tervetuloa Laakkoselle Oletko kiinnostunut tietystä merkistä? Onko sinulla kysyttävää tuotteesta Skoda Superb tai tarvitsetko apua?

Vaihtoautot | Kamux – Edullisempaa autokauppaa

Sähköllä liikkuminen on avainasemassa Škodan kestävän kehityksen GreenFuture-strategiassa ja luonnollinen osa Škodan maailmaa. Näillä vinkeillä itsevarmempi kehonkieli. Toyota Corolla käyttöohje sivua. Minkäväriset kengät valitset puvun kanssa? Akuston kapasiteetti on 13 kWh. Sport-ajoasetuksen ohella tarjolla ovat ajoasetukset E-mode ja Hybrid.