Skoda Octavia 2020 Hybrid

Uudet hybridimallit tunnistaa takapellin iV-logosta. Pidemmillä matkoilla taival taittuu 1. ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi. Skoda Octavia Combi 1,4 TS Töpselin lisääminen Octaviaan on ollut vain ajan kysymys. Recharge Life.

Skoda Octavia- vaihtoautot

Sähkömoottorin huikean väännön ansiosta auto liikkuu väkevästi myös sähköajoon pakotettuna. Järjestä listaa:. Uusi RS-malli lataushybridinä tarjoilee vielä ronskimmin voimaa, vaikka perustekniikka on sama kuin tavallisessa Octavian lataushybridissä. Tällöin paikallisia päästöjä ei synny lainkaan. Kiihtyvyys jää muita hybridejä niukemmaksi eli 9,6 sekuntiin nollasta sataan. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän ŠKODAN kuljettajana voit saada monia etuja: hankintatuen, verohelpotuksen tai pysäköintietuja. Skoda Octavian skoda octavia 2020 hybrid on täydentynyt hybrideillä.

skoda octavia 2020 hybrid

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Suosiolle on helppo povata jatkoa, sillä tästä lähin tuttujen bensiini- ja dieselkäyttöisten RS:ien lisäksi tarjolle tulee juuri nyt ajankohtainen RS iV -lataushybridi. SAKA Express. Koeajo Koeajo: Škoda Enyaq 80 iV — vaivattomasti pitkääkin matkaa. Kaasukäyttöinen 1. Moottori keräsi merkki- ja mallikohtaiset tyyppiviat useasta eri lähteestä! Tekniikan ansiosta auto kiihtyy bensaversiosta nopeammin ja pystyy ajoittain rullaamaan moottori sammutettuna. Hiljaista ajamista kaupungissa paikallisia päästöjä tuottamatta ja rentoa maantiematkustamista satojen kilometrien verran – huolettomana kumppanina SUPERB iV.

sopiva multa tomaatille

ŠKODA IV-MALLISTO LADATTAVAT Hybridit – Wetteri

Lisärajoite tulee siitäkin, että perävaunumassa on pyöreät nolla kiloa. Rinta-Joupin Autoliike, Hyvinkää. Laajentuneen ŠKODA iV -malliston ladattavat lajiristeymät ja täyssähköautot ovat suunniteltu täydentämään elämääsi ja viimeistelemään ajonautintosi. Suosiolle on helppo povata jatkoa, sillä tästä lähin tuttujen bensiini- ja dieselkäyttöisten RS:ien lisäksi tarjolle tulee juuri nyt ajankohtainen RS iV -lataushybridi. Vaihtoplus, Turku.

SKODA OCTAVIA PLUG-IN HYBRID vaihtoautot • 63 autoa myynnissä –

Tee vahti. Kannattaa katsoa tarkemmin. Siten pystytään vähentämään polttoaineen kulutusta jopa 0,4 litralla kilometrillä ja pienentämään CO2-päästöä. MV Agusta. Se on joko suorituskykyinen tai vähäpäästöinen. Kaasulla pääsee noin kilometriä ja bensiinillä parisataa kilometriä eli toimintamatka on pisimmillään noin kilometriä.