Skoda Fabia Wikipedia

Kuitenkin se menestyi hyvin myös itäblokin ulkopuolella, sillä se tarjosi tiloja ja ominaisuuksia, joita länsieurooppalaisista autoista ei sen hintaluokassa löytynyt. Tietosuojakäytäntö Tietoja AutoWikistä Vastuuvapaus. The cover is not a good choice. Käyttäjän jatkettua sivustojen selaamista hänelle annetun informaation ja tarjottujen vaikutusmahdollisuuksien skoda fabia wikipedia, käyttäjä hyväksyy evästeiden asettamisen. Ostajien valittavissa on neljä eri infotainment-järjestelmää, yhtenä niistä Amundsen radiotoiminta- ja suunnistusjärjestelmä. Takaistuin taitetaan alas nyt kaksivaiheisesti: ensin istuin ja sitten selkänoja, tämä lisää sisätilojen monikäyttöisyyttä. Infobox OK.

Škoda Auto

Cookies help us deliver our services. Valmistajien maailmanmestaruuksia. Sisällä ohjauspyörä skoda fabia wikipedia uusi. Suggest as cover photo Would you like to suggest this photo as the cover photo for this article? Vuonna tapahtuneessa samettivallankumouksessa Tšekkoslovakian kommunistihallinto kaatui ja teollisuutta alettiin pian yksityistää. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Kilpailussa ajetaan yhteensä kymmenen erikoiskoetta ja ,1 EK-kilometriä.

skoda fabia wikipedia

Navigointivalikko

Moottorivaihtoehtoina olivat Škodan vanhanaikainen 1,3-litrainen työntötankomoottori sekä Volkswagenilta peräisin olevat 1,6-litrainen SOHC -bensiinimoottori ja 1,9-litrainen diesel. Tavaratila avataan vain sisältä. Kohteesta AutoWiki. Vaihteita RS-mallissa on 6. Esimerkiksi ajovaloista tuli aiempaa kapeammat. Piilotettu luokka: Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot.

yle areena sarjat a ö

One moment, please

John Kennard. Sisätilat ovat suhteellisen isot luokassaan. Erikoiskokeen pituus. This browser is not supported skoda fabia wikipedia Wikiwand : Wikiwand requires a browser with modern capabilities in order to provide you with the best reading experience. Seuraavana korimallina markkinoille tuotiin Combihuhtikuussa ja saman vuoden marraskuussa tätä seurasi porrasperäinen sedan.

Škoda Felicia – Finnish Wikipedia

Ainoa ei-volkkari peräinen osa Fabiassa on 1,4 8v MPi -moottori, joka on kehitetty Škodan omasta 1,3-koneesta. Valikko Etusivu Tuoreet muutokset Satunnainen sivu Ohje. Vaikka MB oli aikanaan ajanmukainen niin teknisesti kuin muotoilultaankin, siinä oli lastentauteja jotka huononsivat Škodan mainetta. Facelift-mallin Škoda Felicia Combi. Ulkonäössä uudistuksia tehtiin etusäleikköön sekä sumu- ja takavaloihin. Korimalleina olivat viisiovinen hatchback, farmarimalli Combi ja lava-autoversio Škoda Pickup , jota myytiin myös Volkswagen Caddyna. Tottakai paljon enemmän ihmisiä seuraamassa omaa suoritusta, mutta en ota minkäänlaisia paineita, hän kertoo.