Sklo Union Maljakko

Toki jos lähdetään tuosta ainoasta tiedonpoikasesta joka on sinne päin, niin ehkä Libochovicessa olisi voitu tehdä tuota rinnakkaismalliakin. Muut Tori-kaupat. Glass Artwork. Pistän myöhemmin tänne tiedot ja jonkillaisen linkin mistä löytää. Hyvin on samantyylistä tekniikkaa Sklo Unionilla, en löytänyt tosin sklo union maljakko mallia. For sale through RetroStart: No. Laajemmalla tutkailulla saman tyylistä tekniikkaa löytyi myös pienissä määrin muualtakin esim.

Koko Suomi

Humppila lasimaljat. Ei enää epäilystä. Purple Stuff. Kiitos oikein paljon:. Siksi etsinnät jatkuvat. Glass Artwork. Scandinavian Furniture.

sklo union maljakko

TUOTE RYHMÄT

Tässä linkissä aiempi kysely, vastaavasta violetista maljakosta. Vanha Arabian maljakko. Saako otsikkoa muokattua? Maksutapa Tilisiirto, käteinen,. Oiva Toikka Fauna. Linkissä on Jurnikl maljakko,joka on lähes samanlainen kuin sinun,pikkasen eri koristelu.

ram fury hyperx 8gb ddr3

78 Glass ideas | lasi, maljakko, lasitaide

Vases For Sale. Simple Pictures. Harri Koskinen. Ihme, ettei riitä tarran irrottamiseen se huomio, että Iittalassa ei OLE valmistettu sklo union maljakko tämän sävyisiä maljakoita, eikä varsinkaan syvään kuulatulla pohjalla jossa on mataksi hiottu pohjarengas ja liekillä muotoiltu suu. Carnival Glass. Tsekki suunnittelijoista monet ovat suunnitelleet usemmallekin tehtaalle,kuten tulet huomaamaan.

Upea maljakko, Rudolf Jurnikl, Sklo Union –

Lasinen maljakko. Nanny Still Leijona-maljakko. Tarra lähtee heti pohjasta, kunhan selviää todellinen tekijä :. Scandinavian Furniture. Itse olen todella kiinnostunut tuntemattomista esineistä ja pidän siitä löytämisen tunteesta, kun tietää että tämän pidemmälle asiaa ei voi enää selvittää. Purple bullet vase.