Skip Hop Toys Uk

Skip Hop. Irrotettava tasku esimerkiksi avaimille. Lapsi oppii leikin kautta ja HAPE pyrkiikin tuotteillaan kannustamaan lapsia tutkimaan maailmaa, innostumaan uuden oppimisesta ja saamaan onnistumisen kautta positiivisia kokemuksia. Suloisella skip hop toys uk ksylofonilla tekee mieli soitella parhaimmat biisit! Kirjaudu sisään. Whenever you purchase Skip Hop products, you are also helping to support the work of these great organizations. Based in New York City, Skip Hop is available world-wide for parents who appreciate better products that help improve their busy lives.

Skip Hop – Explore and More – Baby Walker Toys

Nopea toimitus arkipäivää. Turvakaareen kiinnitettävä aktivointilelu pitää pienet kädet kiireisinä. Ilmainen toimitus yli 90 euron tilauksille. Skip Hop products meet or exceed all applicable standards for product safety in the markets we sell to. Universaali malli. Sisä- ja pihaleikkejä.

skip hop toys uk

Skip Hop Leikkimatto Vibrant Village Smart Lights

Suloisella kettu ksylofonilla tekee mieli soitella parhaimmat biisit! Each colorful part has it… Lue lisää. Yksityiskohtaisesti viimeistellyt, iloisenväriset lelut ovat olleet vuodesta toiseen lasten ja vanhempien suosikkeja ja HAPE jalosteet ovatkin keränneet useita arvostettuja palkintoja. Matkahuolto panostaa kasvaviin pakettimääriin – Matkahuollon tiedote Auttava, aidosti palveleva suomalainen elektroninen kauppa! Leveäolkaimista reppua lapsen on mukava itse kantaa. Powered by.

sadesuoja rattaat

HAPE, Hape Toys

Millainen on hyvä lelu? Leikkipuhelimessa on hauskoja ääniä ja valoja! Korisi on tyhjä. Kaikkea kivaa helppoon ja hauskaan lapsiperhearkeen :. In particular, we contribute to three organizations that we’re honored to be able to help support. Huoli ympäristöstä ja siitä, minkälaisen maailman me jätämme lapsillemme ajaa HAPEa koko ajan kehittämään toimintaansa ja innovoimaan uusia valmistusmenetelmiä.

Osta Skip Hop – Explore and More – Baby Walker Toys

Sisältää purulelun, helistimen ja paljon erilaisia tekstuureja. Ihanan värikäs ja viihdyttävä Norsu vaunulelu vauvalle! Kategoriat Hoitolaukut ja organizerit 2 Kylpylelut vauvoille ja taapreoille 2 Lasten kengät, tossut ja kerhoreput 4 Lasten valjasreput ja valjaat 1 Leikkimatot ja lelukaaret 5 Nokkamukit ja pillimukit 14 Puuhalelut vauvoille ja taaperoille 6 Vaunujen ja rattaiden mukitelineet 1 Vaunulelut vaunuihin ja rattaisiin 1 Vauvalle ja lapselle 1 Vauvan ja lapsen ruokailu 1 Vauvan lelut ja viihtyminen 8 Vauvan vaipanvaihto 2. Suosituksemme sinulle. Pyyhittävä hoitoalusta ja sisäänrakennetut taskut hoitopyyhkeille, vaipoille ja muille tarvikkeille. Tarvikelokerikko on kätevä apuväline vaunuihin.