Skincity Laura Mercier

Tuote on runsaasti kosteuttava ja sellaista peiteainetta olenkin etsinyt silmänalusilleni. Skincityn kosmetologit ovat ihonhoitoon intohimolla suhtautuvia ammattilaisia, joiden jatkuva kouluttautuminen mahdollistaa syvällisen tuotetuntemuksen. Riikka March 5, Jo pelkistä kysymyksistä oppii skincity laura mercier asioita omasta ihosta ja ihonhoidosta. Alexa March 4, Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

SUOSIKKI KAUNEUSTUOTTEITA JA -20% ALEKOODI

Plussaa lyhyestä ainesosalistasta, sulfaatittomuudesta ja hajusteettomuudesta sekä kotimaisesta valmistuksesta. Kyseessä on netissä toimiva ihonhoitoklinikka, joka skincity laura mercier mun suosikki ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita valikoimassa mm. Lue myös: Kristina Pentin akneen ja ekseemaan ei tehonnut mikään, lopulta iho tervehtyi kotitekoisella kosmetiikalla — kokeilusta syntyi oma ihonhoitomerkki. Riikka March 5, Koostumus on hyvin rasvainen ja se tulee kiinnittää heti ihoon, sillä muuten se liukuu iholla nopeasti juonteisiin. Biolumin-C seerumi lähti uutena tuotteena testiin, sitä olen halunnut kokeilla jo sen lanseerauksesta lähtien.

skincity laura mercier

Hinta- ja tuotetiedot

Skin city on ihan paras! Jaa Facebook. Tuotamme räätälöityä asiantuntijasisältöä Suomen kärkimedioihin vaikutusvaltaisille yritys- sekä kuluttaja-asiakkaille kohdennettuna. Riikka March 5, Siirry sivuston hakuun.

vedenkestävä rajauskynä

Testissä: Laura Mercier Secret Concealer Peiteaine – Oh so many reasons | Lily

Liity yhteisöön tästä. Sävyvalikoima on aika tumma ja itse valitsin googlettelun jälkeen sävyn 1, joka on vaalea ja punapohjainen. Your email address will skincity laura mercier be published. Vitsit oon innoissani mun uudesta yhteistyökumppanista, nimittäin Skincitystä! Budgieta myy muun muassa Kicks. Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita Kauneus Kosmetiikka Testattua.

MIKÄ ON SKINCITY? –

Öljy tulee moringapuusta, jonka hyödyt tunnettiin kertoman mukaan jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Moni hopeashampoo tai hopeahoitoaine on curly girl -metodia noudattavan kieltolistalla. Ei olisi paremmin voinut osua kohdalle, kun ruotsalaislähtöinen yritys — Skincity otti minuun yhteyttä. Share on twitter. Tällä kertaa tilasin Skincityltä omia suosikkejani ja muutamia uusia tuotteita testiin.