Sinivuokon Näköinen Kukka

Lumen seasta pilkistävät pienet lumikellot ja krookukset ihmetyttävät. By merkurius – 5. By vähis – Mansikkakin raottelee jo ensimmäisiä kukkiaan! By tamarillo – Sinivuokon kukkasilmut ovat kehittyneet jo syksyllä, minkä ansiosta kukat ovat valmiina avaamaan terälehtensä heti lumien sulettua.

Keväisiä kukkia

Voi että, miun posliinihyasintit on vielä jään alla, tuskimpa nuo sieltä selviytyvätkään. Tunnistatko nämä sinivuokon näköinen kukka Saman kokoisiakaan ne eivät näyttäisi olevan, vaan jonkin verran pienempiä! Kasvikirjoista en löydä. Mikä kukka? Ensimmäisenä kukkansa avaavat lumikellot ja krookukset, joita seuraavat narsissit, laukat sekä helmililjat.

sinivuokon näköinen kukka

Kevätesikko suosii valoisia ja lämpimiä kasvupaikkoja

Siksi on tärkeää ostaa hyväkuntoisia, kiinteitä sipuleita ja istuttaa heti, etteivät ne pääse kuivumaan. Mitä tehdä, kun omien lasten ja koko lajin tulevaisuus on vaakalaudalla, kysyy kriitikko Maaria Ylikangas esseessään. Netti Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Tarhaorvokeista löytyy värejä moneen makuun. Nurmikollakin se pärjää, jos paikka on varjoisa. By pikkukäki –

sinkkivalmiste koiralle

Tunnistatko kevään kukkijat? | Luonto |

Vieressä kasvaa varmaankin narsisseja:. Muuttanut se on kahdesti ja vielä kerran jaettu kun tytär halusi siitä alun. Kiitos, Päivi! Tykkään todella näiden väristä. By vuokkis – 1. Miehenkämmekkä on Ahvenanmaan lehto­niittyjen harvinaisuus, joka on kärsinyt laidunnuksen loppumisesta. Rusokirsikan kukintaa ei voi vastustaa.

Kukka & Kaali: KEVÄÄN KUKKIJAT

Orvokin kukilla voi kaunistaa jälkiruokia, joten kukkia kannattaa käyttää hyödyksi kevään ja kesän juhlien tarjoiluissa. By mai-lee – 4. By Kyssäkaali – 2. Pitäisi ottaa netistä, mutta haluan julkaista pääasiassa vain omia kuviani. Useimmat niistä ovat kotoisin Turkista ja Kaakkois-Euroopasta. Kaukaasian pitkäpalko ja rentukka. Nämä kaikki listat löytyvät jatkossa blogini sivuilta.