Singer Serenade M320 L

Esitä kysymyksesi täällä. Kuinka kauan ompeluneula kestää? Singer Promise käyttöohje 62 sivua. Se, minkä kokoista neulaa sinun pitää käyttää, riippuu siitä, kuinka paksua kangasta käytät. Singer Serenade — tekniset tiedot Alta löydät Singer Serenade -tuotteen tekniset tiedot ja käyttöoppaan eritelmät. Downloaded from WWW.

Singer Serenade 30 6235 käyttöohje

Neulan rikkoutumiseen voi olla useita syitä: – Et käytä oikeaa neulaa kankaalle singer serenade m320 l Neula on asetettu liian matalalle – Kangasta ei johdeta oikein – Puolakotelo ei OLE asetettu oikein. Onko käyttöohje Singer Serenade saatavilla Suomalainen? Yleensä ompeluneula kestää noin 7 ja 9 tunnin välillä. Singer Starlet käyttöohje 88 sivua. Neulan pakkauksessa lukee, millaisille kankaille neula on tarkoitettu. Ei tuloksia.

singer serenade m320 l

Käyttöohje

Miksi neula rikkoutuu ommellessa? Singer käyttöohje 67 sivua. Singer Brilliance käyttöohje sivua. Kuinka kauan ompeluneula kestää? Tarvitsetko apua? Neulan pakkauksessa lukee, millaisille kankaille neula on tarkoitettu. Singer Serenade käyttöohje.

vihkisormus titaani

Singer Serenade käyttöohje (2 sivut)

Singer käyttöohje 67 sivua. Ei tuloksia. Singer Starlet käyttöohje 88 sivua. Miksi neula rikkoutuu ommellessa? Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Valitettavasti meillä ei Object Linking and Embedding käyttöohjetta Singer Serenade saatavilla Suomalainen.

Singer Serenade 30 käyttöohje (48 sivut)

Miksi neula rikkoutuu ommellessa? Eikö kysymystäsi OLE listassa? Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Yleensä ompeluneula kestää noin 7 ja 9 tunnin välillä. Mihin öljy koneeseen?