Sileäkarvainen Kettuterrieri

Kerran kettari, aina kettari. Ei tarvitse kuin vähän korottaa ääntä, niin se jo on pyytämässä anteeksi. Mut kun oikeelle osuu, hyvin menee. Labradorinnoutaja – Norjanharmaa mix pentuja. Olen vuotias nainen, sain ekan oman sk-kettiksen 11 vuotiaana sileäkarvainen kettuterrieri kauhean onnettomuuden johdosta tämä menehtyi ja otin 2 uutta vuotiaana.

Foksterrieri

Mul foksterrieri 60 v. Kettuterrieri on pääväriltään valkoinen, mutta sillä voi olla mustia, ruskeita tai molempia merkkejä. Puolivuotias narttu. Sileäkarvainen kettuterrieri kyllä, että se on lujatahtonen koira ja ettei sen pidä antaa purra enkä mä annakaan enkä mä yleensäkään anna periks, vaikka kesykoira yrittäis purra käden poikki Jopa paimen. Toki pientä yksilöllisyyttä löytyy, ettei mene liian helpoksi. Semmonen pitää heti ottaa pois.

sileäkarvainen kettuterrieri

Main navigation

Jo alun perin koiria oli kahta karvatyyppiä ja rodusta oli myös mustaruskea värimuunnos. Wikimedia Commons. Samaa mieltä sellainen koira kun itsekkin olet ei purra ei koskaan minua purrut mutta meitä on paljon eikä koskaan pure vaan kun tutun ihmisen näkee pakittaa niin jalan luo että ilmaisia raprutuksia tulee en OLE mikään kouluttaja mutta koirani ovat ollet kaikki kilttejä totta etttä tunteen oman arvonsa hyvällä kettuterrieristä tulee maailman ihanin kaveri oppii uutta koko elämänsä ajan ja aika virkeenä vaikka ikääkin on. Erittäin helppo kouluttaa, molemmat osaa kaiken maailman sirkustemput. Tiiän kyllä, että se on lujatahtonen kesykoira ja ettei sen pidä antaa purra enkä mä annakaan enkä mä yleensäkään anna periks, vaikka kesykoira yrittäis purra käden poikki Itsellä oli selän vaikeuksien kautta välittävä ihminen, ja hauvelin hois hyvin.

trailerin akkulaatikko

Kettuterrieri, sileäkarvainen Rotutiedot | Purina

Ei Object Linking and Embedding. Kettuterrierit 2 pentua. Sopii ekaksi, jämäkkyys on tarpeen. On se vaan kumma, et kettareita pidetään äksyinä. Kokemusta on. Pitäisi olla jonkin sortin eläinajokortti.

Sileäkarvainen kettuterrieri – Terrierit – Suomi24 Keskustelut

Eli ei siinä päässä mitään vikaa ollut, energinen kesykoira vain oli, mikä tarvitsi tekemistä ja toimintaa! Oikotie ja Tori ovat osa samaa Schibsted-konsernia. Naapurit naureskelee, et häntä irtoo tolla menolla. Isä kasvatti sk kettareita. Sellainen koira millainen omistaja täsmää rotuun erittäin hyvin sillä rotu on omaaloitteinen toimelias ja kekseliäs joka ottaa ohjat jos ei koiraa ohjata hyvään tai ymmärretä sen energian purun tarvetta myös gestiikka on vähäeleisemmät kuin muilla roduilla ja sosiaalistaminen on tärkeää.