Sileäkarvainen Collie Pentuja

Ensisijaisesti etsin jokaisesta yhdistelmästä itselleni hyvää elämänkumppania ja harrastuskoiraa. Minulle tärkeitä seikkoja yhdistelmää suunnitellessa on koirien terveyden lisäksi myös työskentelyominaisuudet ja arjen mahdolliset ongelmat. Tarkoituksenani on kuitenkin kasvattaa koiria ns. Collie on perusterve ja suhteellisen pitkäikäinen rotu. Tutustuimme toisiimme ja niin kasvattaja-Päivi luotti minuun ja Mimosaan niin sileäkarvainen collie pentuja, että Valle muutti meille.

Please wait while your request is being verified…

Fyysiseltä kooltaan skotlanninpaimenkoira on myös oikein sopiva. Kannattaa tutustua myös tähän! Elämä meni eteenpäin, ja tuli koiran hankinnan aika. Huoleni sileäkarvaisissa collieissa on pieni geenipooli ja sen aiheuttamat ongelmat. Siirry sisältöön. Skotlanninpaimenkoira harvemmin kuitenkaan koituu suorastaan sileäkarvainen skotlanninpaimenkoira pentuja kenellekään ihmiselle tai toiselle koiralle vaikka se olisi hiukan tottelematonkin. Silloin valintasi on collie!

sileäkarvainen collie pentuja

Skotlanninpaimenkoira – paras rotu ikinä

Kasvattajana yritän välttää paljon käytettyjä sukuja, mutta pienessä rodussa se on vaikeaa. Sopivan pennun katselemisessa oli vähän huonoa tuuria, ja päädyin sekarotuiseen pentuun, jossa toki oli paljon collieta mukana. Tutustuin muutamiin kasvattajiin, ja työkavereillani oli sk collieita, niin sain heiltä hyviä vinkkejä. Huoleni sileäkarvaisissa collieissa on pieni geenipooli ja sen aiheuttamat ongelmat. Sivuerkkari on takanapäin 9. Salli vain valitut Salli kaikki. Jokainen pentueeni on tarkkaan harkittu ja suunniteltu.

xiaomi m12 pro

Suomen Collieyhdistys ry / Finlands Collieförening rf

Lifedream Colliet Hanna Neuvonen email: info lifedream. Lifedream Colliet Liity muun seuraajan joukkoon. Ilmoita tapahtuma! Palaan aina takaisin collieen. Lue lisää evästeistä.

Pentuja | Taygem Smooths

Skotlanninpaimenkoira on myös ilmeikäs rotu ja esimerkiksi meillä pelastuskoiratreeneissä se on ollut aloittelevalle ohjaajalle helpotus kun koiran elekieltä on ollut helppo lukea. Valitse käytettävät cookies Välttämättömät Tilastointi Markkinointi. Sopivan pennun katselemisessa oli vähän huonoa tuuria, ja päädyin sekarotuiseen pentuun, jossa toki oli paljon collieta mukana. Molemmat sk colliet ovat tulleet minulle aikuisina kodinvaihtajina ja kaikki on sujunut loistavasti. Heidi Malmivaara, 17 vuotta elämää collieiden parissa Ulkoiseltaan olemukseltaan silmiä hivelevän kaunis rotu, elegantti ja silti toimiva palveluskoirarotu. Tutustuimme toisiimme ja niin kasvattaja-Päivi luotti minuun ja Mimosaan niin paljon, että Valle muutti meille.