Silberspinne Grass

Perhospensas kukkii heinäkuusta syyskuuhun ja leikataan keväällä. PikkuPionin löydökset kuulostavat paljon elinvoimaisemmilta. Viiruhelpi on kyllä kivan näköinen koristeheinä kaiken kaikkiaan. Tarviiko kylmäkäsittelyä? Kirjokauraheinän korkeus on 25 cm, röyhyineen 40 cm, viiruhelven röyhyineen – cm, pehmytmesiheinän korkeus silberspinne grass on 50 cm. Olen saanut sen hyvin silberspinne grass ja tahtoisin sen viihtyvän täällä, pitäisikö suojella talvella jotenkin? Pitääkin kokeilla samaa ensi kesänä.

18 kauneinta kasvia koristepuutarhaan ja puutarhanhoitoon

Elefanttiheinä ’Kleine Silberspinne’ Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. By Myskimalva – En tunne itseäni kovinkaan viherpeukaloiseksi kun viiruhelpinkin saan lähes tapettua. Tietenkin haluat nauttia silberspinne grass pensaista, puista ja kasveista mahdollisimman pitkään. By katajanmarja – 5. Laita yksäri, jos olet piipon juurista kiinnostunut. Todella mielenkiintoinen kasvi, jossa riittää katseltavaa koko kasvukauden ja sen jälkeenkin.

silberspinne grass

Koristeheinät

Jänönhäntä on siis vielä siemeninä, ehtiikö kasvaa vielä ja kuinka syvän mullan se tarvii? Onko yleensä näin hidas kasvuinen. Minulla sitä kasvaa saunan kulmalla, ei leviä hulluna eikä liioin kuki. Sellanen kuoppa, jossa kesän on aina niin sanottu ämpäri kompostori. By PikkuPioni – Elefanttiheiniäkin oli eri lajeja, mutta lattari nimeä en nyt muista, kun ruoho on mökillä ja kone kotona. Viihtyvät ja talvehtivat jopa ruukussa.

unikko marimekko mekko

18 kauneinta kasvia koristepuutarhaan ja puutarhanhoitoon

Oletko kasvattanut kuparisaraa? Tarkoitus olisi vielä kasata päälle paljon lehtiä havujen lisäksi, mutta pitäisköhän sittenkin silberspinne grass se pois maasta ja yrittää talvettaa kellarissa? Olen kauan sellaista himoinnut, mutta ei OLE tullut koskaan kaupoissa vastaan. Ego laitoin tätä – suomalaista nimeä en Object Linking and Embedding löytänyt – kolmisen viikkoa sitten, mutta ei Object Linking and Embedding ainakaan vielä itänyt. Silloin turpeen antaminen joka vuosi voi tehdä ihmeitä puksipuullesi.

Elefanttiheinä ’Kleine Silberspinne’ – MUSTILA PUUTARHA

Laitoin tän nyt oikeaan ketjuun. Ja siis myös gunnera hengissä, saavat vielä olla päivät voimakkaan varjostusharson alla ja yöt styroksit päällä. Ruusuorapihlaja ’Paul´s Scarlet’. Tuota pauciflorumia en kuitenkaan halua, jos se on nimensä mukainen! En OLE itse päässyt tätä koskettelemaan, mutta sitä kuvataan pehmeäksi, briteillä on nimitys ´samettiheinä´.