Siistijän Palkka Tes

Emme näytä sinulle mitään kolmannen osapuolen mainoksia. Duunitorin tilastojen mukaan siistijän keskimääräinen kuukausipalkka on 2 euroa kuukaudessa. Työskentely toisessa kaupungissa avarsi innokkaan vuotiaan nuoren naisen maailmaa ja opetti paljon uutta. Hae myös tekstistä. Jätä hakemus heti! Ammattitaitoon, työkokemukseen ja yhden työnantajan palveluksessa vietettyihin vuosiin perustuvat palkanlisät ovat tavallisia siistijän palkka tes.

Siistijä, palkka

Lähetä hakemus. Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Siivooja on 2 euroa kuukaudessa. Mutta se koskee vaan tes palkkoja. Mikä on Oikotien palkkavertailu? Olen kiinnostunut työskentelemään Kotovalla: Osa-aikaisesti Kokoaikaisesti En osaa sanoa. Jump to navigation.

siistijän palkka tes

Usein kysyttyä

Siirry sivustolle. Logomme on uudistunut. Ilmapiirimme on reilu ja kannustava. Ei kiitos, en halua lisätä tai tallentaa suosikkejani. Tietoa Hintalaskuri Kokemuksia Työpaikat Menu. Pisteytysperusteet on eritelty tarkasti työehtosopimuksessa liite 1.

pam siivoojan palkka

Siistijä, palkka | Palkkavertailu – Oikotie Työpaikat

Lanttulaatikon raaka-aineet 1 kg Leave this field blank. Siivooja Katso Jyväskylä — Julkaistu Yksityisen alan sopimuksia ovat esimerkiksi Avaintes, terveyspalvelualan työehtosopimus ja yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. Seuraa meitä:. Duunitorin Palkkavertailun avulla näet, millaista palkkaa eri ammateissa työskentelevät saavat sekä voit vertailla mistä työtehtävistä maksetaan siistijän palkka tes palkat ja mitkä ammatit taas tuovat hoikemman tilipussin.

Siistijän palkka – kuinka paljon siivoustyöstä maksetaan? | Koti Puhtaaksi Oy

Uusin työehtosopimus astui voimaan 1. Leave this field blank. Talvisia siivousvinkkejä — näin hyödynnät lunta ja pakkasta. Jos työ muodostuu useista Seuraa meitä:. Vaativuutta arvioidaan palkkausjärjestelmässä työn edellyttämän osaamisen ja vuorovaikutuksen, vastuun sekä työolosuhteiden perusteella.