Sigma Pure Gps

Tärkeimmät ominaisuudet: — GPS-pohjainen, toimii aina — Iso, helppolukuinen näyttö — Sigma pure gps epävakaita langattomia signaaleja — Kompakti ja helppokäyttöinen — Erittäin nopea asentaa Pure GPS on erinomainen niille, jotka haluavat astua GPS-pohjaisten ajotietokoneiden maailmaan. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Kirjoita arvostelu. E, auch völlig unzureichend. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Tuotenumero: Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei Object Linking and Embedding pakollista.

Pure GPS bike computer with integrated altimeter

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Tärkeimmät ominaisuudet: — GPS-pohjainen, sigma pure gps aina — Iso, helppolukuinen näyttö — Ei epävakaita langattomia signaaleja — Kompakti ja helppokäyttöinen — Erittäin nopea asentaa Pure GPS on erinomainen niille, jotka haluavat astua GPS-pohjaisten ajotietokoneiden maailmaan. Sat Mar 12 CET Tekniset tiedot. Suodata arvosteluja Näytä kaikki Käytä. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

sigma pure gps

Tietoa meistä

Juhlat ja sesonki. ELEMNT:n suuren, korkeakontrastisen näytön, selkeän ulkoasun ja LED-merkkivalojen ansiosta suorituskykysi on helppo nähdä nopeasti sekä kirkkaana päivänä että sumuisissa olosuhteissa. Jotta pystymme pitämään pyörien hinnat mahdollisimman alhaisina, niin asiakkaan täytyy yleensä tehdä muutama yksinkertainen vaihe tilauksen vastaanottamisen jälkeen riippuu pyörän merkistä ja mallista : esim. Tämä varmistaa, että tietoja ei mene hukkaan. Sat Mar 12 CET

octavia tavaratila

MATKAMITTARI PURE GPS SIGMA – Fillarikellari

Thu Mar 24 CET A-GPS-apudata mahdollistaa nopean paikanmäärityksen ja on päivitettävissä sovelluksella, joten voit nousta pyörän selkään ja lähteä heti ajamaan. Hyvitys voidaan tehdä myös esim. Sisäänrakennettu kompassi. Tuotekoodi: Jos tilauksesi on sisältänyt esim. Kirjoita arvostelu.

Shop Pure GPS bike computer with integrated altimeter now | ROSE Bikes

Thu Mar 10 CET Toimituslausekkeet Nämä toimituslausekkeet ovat voimassa 9. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Sigma Pure GPS bike computer with integrated altimeter Polkupyörän mittarit.