Sievi Black Friday

Hengittävä 3D-dry® -vuori. Sievi Polku sandaalit soveltuvat mainiosti niin kävely- kuin työkengäksi! Unisex-malli Puro sopii niin naisille kuin miehillekin. Kengässä on myös irrotettavat ja antibakteeriset Sievi Comfort -pohjalliset. Älä jää paitsi vuoden suurimmasta alennuskampanjasta! Nilkkurissa on kaksi venykettä

Black Friday

Eli jos olet herkistynyt villalle, tämä malli voisi silti olla Helposti jalkaan puettavassa maiharissa on vetoketju sisäsivulla ja venyke ulkosivulla. Laaja lesti antaa lisää tilaa varpaille ja päkiälle. Ei 25 kpl Kyllä kpl. Pitävät FlexStep®-pohjat auttavat ehkäisemään jalkoihin ja selkärankaan sievi black friday rasitusta. Oma tili Kirjaudu sisään.

sievi black friday

Sievi 70 Roller+ S3 koot 39-47

Sievi Peppi kävelykenkä on mukavan tuntuinen ja käytännöllinen! Näytä vertailu. Suosittu Sievi Irene XL naisten tarrallinen kävelykenkä. Tänään päättyvät 1 Maakunnittain Ajoneuvot ja tarvikkeet 1 Asunnot, liiketilat ja tontit Työkoneet Koti ja vapaa-aika Pienkoneet ja tarvikkeet Työkalut Rakennus­tarvikkeet Kalusteet ja keittiölaitteet Elektroniikka Korut, kellot ja antiikki Tavara- ja tukkuerät Muut Perinteiset huutokaupat 4 Ulosotto Konkurssipesät Puolustusvoimat 4 Metsähallitus 2 Rahoitusyhtiöt 53 Julkinen sektori Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.

mi 9 t pro olx

Sievi Shop – Black Friday

Valikoimastamme löytyvät Sievi turvakengät, talviturvakengät, nastakengät, työkengät, työjalkineet, turvasandaalit, saappaat, liukuesteet jne. Tuottella on istuva olkalinja ja rungon muoto levenee hieman helmaa kohti. Jalkineen tyyppi. Sievi Saara on sporttinen naisten kävelykenkä. Ei tunnusta vielä? Lue lisää Laadukas t-paita vaatekaapin kulmakiveksi!

– Suomen kiinnostavin huutokauppa

Utuan tarjoustuotteet löytyvät lisäksi Utuan showroomista Raahesta. Kengässä on myös irrotettavat ja antibakteeriset Sievi Comfort -pohjalliset. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Kategoriat ja tuotemerkit. Nuorekas Moona sopii kesän kaikkiin menoihin! Kengän Euro koko. Etusivu Tarjouksessa.