Siemens Mikroaaltouuni Integroitava

Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Kosketusnäyttö ja ohjausrengas näyttävät tekstin ja symbolit selkeästi, jotta uunia on helppo käyttää. Heti varastosta yli 3 kpl. Yhteensä 2 kysymystä. Mikroaaltouuni Gram IM X, 60cm, integroitava, teräs. Siemens esittelee: kalusteisiin sijoitettavien iQlaitteiden tuotevalikoima. Jääkaapit ja pakastimet.

Integroitavat mikrot

Tämä mikroaaltouuni on ehdoton lisä perinteiselle uunille laajentaen ruoanvalmistuksen mahdollisuuksia ja tarjoten ylimääräistä uunitilaa. Myyntinumeromme siemens mikroaaltouuni integroitava Ark 8. Mikroaaltouuni MWr 32 BI, kalusteisiin asennettava, antrasiitti tai beige. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Me Siemens-kodinkoneissa toivomme, että autat meitä parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme, joita tarjoamme sinulle, kertomalla oman mielipiteesi. Luukku on kauttaaltaan lasia, vaatii hieman tilaa auetakseen.

siemens mikroaaltouuni integroitava

Myydyimmät jalosteet (10)

Integroitava mikro valmistaa ruuan nopeasti myös kiireisinä päivinä. Pidä yhteyttä läheisiisi helposti oikeanlaisilla laitteilla. Ei likakertymiä tasaisen muotoilun ansiosta. Kosketusnäyttö ja ohjausrengas näyttävät tekstin ja symbolit selkeästi, jotta uunia on helppo käyttää. Rekisteröi nyt. Korkeus mm.

oiva toikka huutonet

Integroitu mikro kattavasta valikoimasta |

Selaimesi on vanhentunut. Siemensin innovaatiot — nauti tulevaisuudesta jo tänään. Varmistamaan täydellisen lopputuloksen, olemme integroineet uuniisi keittokirjan. Anna palautetta. Mitä mieltä olet verkkosivustostamme? Voit sulattaa suklaata ja pakastettuja suosikkiruokiasi tai lämmittää ruokia uudelleen nopeasti yhdellä painikkeen kosketuksella.

Mikrouunit | Siemens Keittiökoneet

Nopea ja helppo tapa valmistaa herkullisia aterioita. Tilapäisesti loppu. Kalusteisiin sijoitettava helppokäyttöinen mikrouuni pehmeästi avautuvalla luukulla. Älä missaa unelmatarjouksia ja ohittamattomia etujamme! Mikroaaltouuni Smeg MPX1, 60cm, teräs. Nopea ja kätevä pääsy sisällä oleviin ruokiin.